10 kasım LPG KABLO

Yeni Makyajlı İX35 (FaceLift)

'İX35 Forum - Club' forumunda Ersin tarafından 20 Temmuz 2012 tarihinde açılan konu

1. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Bak olabilir , bunu hiç düşünmemiştim..:D Şaka bi yana panjur kısmı itici geldi.Araç beyaz olsa belki daha hoş durabilir.

2. Sh@DoW

Sh@DoW Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Sh@DoW
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Bende ix35'e Led'ler ne zaman gelecek diyordum :D Güzel ama ben şöyle bir değişiklik bekliyordum açıkcası;

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 1 Şubat 2015
  3. pol166

pol166 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    emre karabudak
    Yaşadığınız Şehir:
    66-YOZGAT
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    arkadaşlar bu form sitesini arkadaşlardan allah razı olsun benim bir sıkıntım var 2012 model İX35 aracım var ve 2012 12. ayda aldım. aracı alırken bayiden orjinal ön ve arka tampon koruyucu taktırdım. Yaklaşık 1 hafta önce arka tekerleğim çamura saplandığından dolayı arabamı çekmek istedim ve ne kadar aradıysam da çeki demiri takma yerini bulamadım. 2-3 gün önce servise gittim ve nerede olduğunu sorduğumda taktırmış olduğum aksesuarların altında kaldığını ve bu konu da yardımcı olamayacaklarını söylediler. Bu ürünü üreten Hyundai fabrikası ve taktırdığım zaman arabayı ne arkadan ne de önden çekme şansın yok. Ben bu konuda ne yapabilirim bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Bu Sayfayı Paylaş