Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Şanzıman Yağı Kaç km.de Değişir?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda attkenan33 tarafından 13 Aralık 2011 tarihinde açılan konu

1. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,935
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    H-Matic için :

<div ns:myobj="urn:my-">LUBRICANT
    <t>
    </t><table style="border: 1pt solid gray; margin-top: 5px; width: 100%; border-collapse: collapse;" ns:myobj="urn:my-" border="1" cellpadding="3" cellspacing="0">
    <t><tr style="font-weight: bold; text-align: center;">
    <td style="border: 1pt solid gray;" colspan="1" rowspan="1" align="middle" valign="center" width="33%">Item
    </td>
    <td style="border: 1pt solid gray;" colspan="1" rowspan="1" align="middle" valign="center" width="33%">Specified lubricant
    </td>
    <td style="border: 1pt solid gray;" colspan="1" rowspan="1" align="middle" valign="center" width="33%">Quantity
    </td></tr>
    <tr>
    <td style="border: 1pt solid gray;" colspan="1" rowspan="1" align="middle" valign="center" width="33%">Transmission oil
    </td>
    <td style="border: 1pt solid gray;" colspan="1" rowspan="1" align="middle" valign="center" width="33%">Diamond ATF SP-III
    </td>
    <td style="border: 1pt solid gray;" colspan="1" rowspan="1" align="middle" valign="center" width="33%">7.8ℓ(8.2 Us qt, 6.9Imp.qt)
    </td></tr></t></table>

https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=19433

Düzenleyen : Serdar

2. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Baskı balata km olarak değil, yıpranıp işini yapamaz hale geldiğinde değişir. Bu arada büyük harf kullanmamaya özen gösterelim https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

3. ersin1875

ersin1875 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Araç Modeli:
    Sonata (1999-2005) EF
    otomatik şanzuman için yazdığınız unsurları zaten belirttim ben...ayrıca 4 ileri h-matic şanjuman 8 litre yağ alır(en çok yağ tiplerden birisi- hatta yağcıya 8 litre diyosun otobüs mü diye soruyo) tapadan sadece 4 litre akar..geri kalan yağ içerdeki sistemlerden dolayı dışarı çıkamaz..10000 km sonra bir 4 litre daha değişim yaparsnız daha sıhhatli olur..300 tl abartılı olmuş biraz..mobil atf320(en iyilerinden) 1 lt lik paketlerde 15 tl+kdv...120 tl yapar 30 da işçilik 150 tl iş biter...yağlarınızı parçacılardan almayın yağcılardan alın...çünkü parçacı bu yağın lt sine 35 tl fiyat veriyor...

4. TuracENGIN

TuracENGIN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Turaç ENGİN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.5 (2000-2003) LC
    Fiyat konusunda bir bilgim yok.. Dediğim gibi ben okuduğumu özetledim.. :) Bir aksilik çıkmazda aracımı alabilirsem daha net konuşma şansım olacaktır... :)

5. LANDSLİNEE

LANDSLİNEE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    anladım ınsallah benım balatada bırsey yoktur olsada anlasılır heralde cunkı debrıyaj altta kavrıyor koksal uyardıgınız ıcın tesekkur daha acemı soforuz yazıları ogrenemedık tam kusura bakmahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

6. xkvtx

xkvtx Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1.4 accent otomatik için petrol ofisinin atf 3 yağını buldum 3 lt 35 lira civarı sizce bunu kullanayım mı bir sorun olur mu birde mobilin castrolün yağlarını nerede bulabilirim ?

7. volkan usta

volkan usta Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bence kullanmayın derim şuan en iyi yag mobil yagı ve yedekparçacılarda bulunuyor

8. volkan usta

volkan usta Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    merhaba şanzıman yagı normalde 30000 km de degişmesi gerekir çünkü ilerleyen km lerde özelliğini kaybediyor viteslere zor geçiyor

9. xkvtx

xkvtx Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkürler mobili kullanacağım bir de 6,1 lt yazıyor driver manualında sizce 6 lt mi alacağım yoksa 7 lt re mi bir de bana değişim için bir usta tavsiyesi edeblirseniz çok memnun olurum

10. ersin1875

ersin1875 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Araç Modeli:
    Sonata (1999-2005) EF
    ivedik organize de güneroğlu servis var...aracınızın modeli ve yılı kaç?

11. xkvtx

xkvtx Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2011 model 39.800 km accent era 1.4 team otomatik lpg

12. ersin1875

ersin1875 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Araç Modeli:
    Sonata (1999-2005) EF
    tamam anladım...fakat siz şanzuman yağınızı neden değiştiriyorsunuz...en az 60000 km yağınızın kullanım ömrü var...tabi sizin bilirsiniz...vites geçişlerinde sorun varsa havaların soğuk olmasından kaynaklanıyor...neyse adresler
    yağ için bahadır yağ: 3851087
    değişim için: yalçın güneroğlu: 05337674749

13. ayhan2834

ayhan2834 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    ayhan özyılmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    slm herkese ben buraya yeni üye oldum yardımcı olursanız sevınırım benım engelli arabam var hundai accenst yumurta kasa 1.5 benım sorunum arabam dur kalklarda gaz yemıyor yanı sanki arababoşta gibi gaz verıyorum arac gitmiyor anca L ye alıyorum vitesi lastık 2 tur attıktan sonra D ye geciyorum yine ozaman düzeliyor ama dur kalklarda cok yapıyor bu sorunu uzun yolda yapmıyor malum istanbulda yaşıyorum fazla uzaga gitmedigim icin ömrüm dur kalkla geciyor trafıkte sorun şanzumandamı acaba bilgi verirseniz sevinirim tşk ler şimdiden

14. MuratbanK

MuratbanK Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Murat Olukcu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra (1996-2001) RD
    Aracın modeli kaç? Kmsi kaç? Daha önce hiç şanzuman yağı değişimi yapıldı mı? Yapıldıysa kaç yıl önce veya kaç km önce yapıldı? Ayrıca şanzumana daha önceden uygulanan herhangi bir işlem var mı? Son olarak da ne zamandan beridir bu sorunları yaşıyorsunuz? Bu bilgileri verirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Bu Sayfayı Paylaş