Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

i20 Dizel

'İ20 Forum - Club' forumunda GRAFTT tarafından 1 Haziran 2009 tarihinde açılan konu

1. Bleda

Bleda Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    doğru 110hp motor çok cezbedici bir seçenek ve artık yokhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley18.gif

2. bjknn

bjknn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    keşke getzlerin motorlarına dokunulmadan aktarılsaymış çünkü 75hp lik i20 dizel gerçekten çok zayıf düşünsenizen 0-100 hızlanması 16,2sn getzin düşük güçlü dizeli 88hp 0-100ü 12,1 sn bu çok büyük bi fark zaten yüksek gücü olan i20 dizel 90 hp ve 0-100 13,6 sn oda iyi değil bence i20 nin en kötü yanı bu ayrıca bu sorun benzinli i20dede var 1,4 100hp(harika görünüyor) ama 0-100 11,6 sn getz 1,4 97 hp 0-100 11,2 sn

3. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    16,2 saniyemi.. Hocam sen ciddimisin hiç bakmamıştım motor performanslarına. 16 sn nedemek hangi devirde yaşıyoruz https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

4. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    i serilerinin dizellerinin torkuna bakarsanız fazlasi ile tatmin edici. ve ebatlarına göre uygun motor, ekonomik yakıt tüketimi. performans istiyorsanız ona göre büyük araç büyük motor alır biraz daha fazla yakarsınız olur biter..era ya bile 1.4 dizel uyar aslında 1.5 biraz fazla güçlü (1205 kg için)ve yakıtı fazla..fabrika verilerine göre yazıyorum bunları

era tork 240..i20 225..i20 yakıtı %5 az era ya göre..getz le neredeyse aynı..i20 bence daha az yakmalı idi.

bence teknoloji dediğiniz şey bir araç için; aynı gücü daha az tüketimle elde etmek olmalı..veya aynı yakıtla daha fazla güç..
    Düzenleyen : mdx78

5. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    en azından şimdilik hyundai getz üretmeye devam edeceğini açıkladı..yani i20 gtez in yerini tam almış sayılmaz

6. bjknn

bjknn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yerini almış sayılmaz ama i20 nin her yönüyle getzten daha iyi olması gerekmez mi hayır ağırlık dezavantajı olsa belki normal karşılanabilr ama o da yok bence hyundai i20nin motorlarında büyük hata yaptı görünüşte motorlar iyi gibi ama performans verileri can sıkıcı ve işin diğer bi kötü yanı getztende daha ekonomik değiller

7. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    sölediklerinize katılm ıyorum motor gayet iyi ve performansıda çok iyi en son klima full açık araç full yüklü 950km yol yaptım daha ne olsun?

8. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben geçenlerde i20 dizel ile deneme sürüşü yaptım ful klima açıktı performansı getz in yanından bile geçmiyo kusura bakmaaaaa amaa..Bu benim görüşümm tabikii sonuçda bendede getz var kıyaslama yaptığımda 1.4 getzin performansı baya bi üste basıyorr

9. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    İ-20 performansı benzinliside dizelide gerçekten çok güzel bence gereksiz yere kötülemişsiniz.Bide getzin üretimi durmadı heralde halen her istediğin modeli bulabiliyorsun 2010 model olarak..

Hyundai firması öncelikle ERA'ya 1.6 crdi 117 hp motoru koymalıdır

10. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Bence İ20'nin 1.2 benzinli motoru bile şehir içi için uygun,iç döşeme kalitesi ve malzeme kaliteside getzden kat kat üstün

11. Misafir

Misafir Guest

Zaten öyle olması gerekir...başka türlü satamaz zaten.

12. olcayto

olcayto Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    i 20 neden bu kadar zam yaptılar anlıyamıyorum perfonmansa ise doğru 75 motor kötü kanımca önceki arabam brodway olduğu için şu an bu araba bmv gibi bana ama anladığım kadarıyla benim araba biraz zayıf gücü.... 25500 iken 29200 yapmışlar.

13. superogretmen

superogretmen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar,bugün 1.4 i20 kullandım90 beygir ondan sonrada getz dizel 1.5 88 beygir kullandım arada dünya kadar performans farkı var ,getz daha seri bir araç gaza dokunmanla atılması bir oluyor,10bin fark veripde daha zayıf bir araba almam şahsen.i20 kasası güzel iç döşemeler kaliteli ama motordan sınıfta kaldı bence.bu farkı göremeyecek şoför arkadaş yoktur herhalde bayilerde gidin test edin...ii günler...

14. Alper145

Alper145 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    i20 , getz e göre çok çok daha kaliteli... Bikere kalite farkını unutmamak gerekir..

Kaliteyi ön plana cıkarıp motorun gücünden çalınmış.. Bu bütün markalarda böyledir , Örneğin Ford fiesta B sınıfındaki en iyi malzeme ve işçilik kalitesine sahip araç , 1.4 dizel motoruna baktıgımızda ise 8v 68 Bg.

Hyundaide yavaş yavaş diğer markalar gibi motor gücünden ödün verip kalite üzerinde çalışıyor.

15. umaykut

umaykut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Aykut Umay
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    ford fiesta b sınıfındaki en iyi malzeme ve işçilik kalitesine sahip mi?
    sanmıyorum..

16. Bleda

Bleda Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    o tartışılır ama 70hp lik motorunun çekişi çok iyi ayrıca 1.6tdci 90hp seçeneide var

17. umaykut

umaykut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Aykut Umay
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    i20 nin hindistanda üretildiğini biliyor muydunuz?

18. umaykut

umaykut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Aykut Umay
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    yeni fiestanın arkasına bakma şansınız oldu mu hiç?
    hiç bi şey görünmüyor arka camdan..
    içi de çok dar..

19. bjknn

bjknn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar polo ekim gibi çıkacak ve 29,500tl den başlayacak polo tabi i20den daha iyi ama fiytıda daha iyi

20. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    polo yu gecende tırın ustunde görmüştüm..aslında bir kaç ay önce nissan sunny de görmüştüm ama hala cıkmadı piyasaya..

Bu Sayfayı Paylaş