Mrb; 99 model 15.gls yumurtama presleterek pişman olduum orjinal yayları cıkartıp 3.5cm spor yaya kullanmak istiyorum. yayları aldım lakin presli yay ile spor yayı yan yana koyunca boylarının anyı oldugu farkettim,acaba spor yayada da aynı konformu olur aksine daha yumuşak olurmu prese göre?
Prese göre daha sağlıklıdır ve yumuşaktır. Daha iyi esner press gibi umulmadık yerde catlayıp canınızı tehlikeye sokmaz.
Mrb; yumurtama 3.5 cm spor yay aldım taktırdım, önler 3.5cm arkalar orjinal duruyor şuan,gayet memnunum ama arkadakileride 3.5 cm yay takacagım. presle spor yay arasında bana göre konfor farkı farkediliyor. bakalım ustamın işi oldgu için arkaları değiştiremedim onlarıda nasipse bu hafta değişeceğim.
240 tl kapıda ödeme, açıkçası göreceli bi kavram aracı yere basmak ben önceden önler 5cm arkalar 3.5cm preslenmiş yay kullanıyordum çok daha hoş duruyordu reimlerimde mevcut,lakin 3.5cm yay sadece jant lastik aralığını yarı yarıya kapatıyor.tercih meselesi.
basık araç isteniyorsa yumurta kasada pres şart, spor yay aracı yere basmıyor maalesef ama diosanızki konfor bence hiç girmeyin spor yaya , orjinale devam.
konfor önemlı değil benim için aklımda ilk olarak orjınal yayları kestirmek var ama spor yay alsam daha iyi olacak heralde ben sadece ön basık olsun istiyorum arkaya tesisat koyunca birde 1 2 kişi oturunca zaten basılıyor.