Arkadaşlar merhaba aracın dikiz aynasının arkasında büyük lense sahip bir kamera var ancak ne işe yarıyor çözemedim bilen varmı?(opel insignia)
Eminim bi lensi var far yağmur filan yanında(resimde ki yuvarlağın içinde tam), opel eye ilk kez duyuyorum şeridi filan izlio demek bende kayıt ediosa nereye dicektim etmiyor herhalde teşekkür ederim bilgi için
Şimdi bende araştırdım bu özelliği çok güzelmiş, deneyip burada anlatırsanız hoş olur, gerçekten trafik tabelasını görüp tanıyıp yol bilgisayarı ekranında gösteriyormu? şurada anlatmışlar
Tanıyabileceği düzgün tabela filan bulursam yaparım tabi abilerim en kısa zamanda paylaşmak isterim sizinle. Yolda giderken şeritte filan uyarıyor yada öndeki araca yaklasırsam, arkadan tehlikeli gelen olursa filan uyarı veriyor onları biliyorum ama bu tabela yı denemedim hiç görmedim yani Burdada anlatıyor sanırım demeye çalıştıklarımı. http://www.opel.com.tr/opel-serisi/...gnia-4-door/ozellikler/surus-asistanlari.html
Burada focus için testi var, 06:50'den itibaren. başarılı bence, tabi hız biraz yüksek olsa nasıl olur bilmiyorum.