Merhaba arkadaşlar, bilindiği üzere Yeni İ30 araçlarımızın silecekleri eskidiğinde bunları servislerde yenisi ile değiştirtmek çok pahalı tutuyor. Size bu sorunu nasıl daha ucuza halledebileceğinizi aşağıdaki videolarla anlatmaya çalıştım. Umarım bir nebze de olsa sizlere yardımım olur.
izledim hepsini lazım olacak benim pederinkiler eskiyor çünki, kafamda başka bir macera var acaba silecek lastiğini değilde sadece bu üstteki aero plastiklerini söküp diğer marka süpürgenin üzerine olduğu gibi takamazmıyız?
Bunu bende düşündüm ama 1. O parçayı sökmek bayağı zahmetli 2. Başka markanınkinin lastik boyu tam uymuyor. Ya uzun geliyor ya da kısa kalıyor.
Ben taktım ancak biraz zor oldu. Aslinda supurgeleri degistirmeden bosch lastigin uyabilecegini dusunuyorum. Ilk bakista uymayacak gibi gorunsede sanırım uyuyor. Eski supurgelerimi attigima da pisman oldum. 2012 model i20 icin eskiyen on takim supurgelerini atacak arkadaslara selam cakarim. Atarken bana dogru atsinlar. Videoyu hazirlayan arkadasa da special thanks. Ben degistirirken cok eziyet cekiyormusum. Kendisinin yaptigi cok daha basit ve dogru. GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam paylaşımınız için teşekkürler , anlamadığım bir kısım var , lastiği sanayiden metre ile satılandan mı alıyoruz yoksa i30 a özel lastik varda onumu yerleştiriyoruz süpürgeye , video sürekli takılıyordu kaçırdım mı anlayamadım. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.