Merhaba Arkadaşlar yaklaşık 5 sene önce forumdan @koreci Arkadaşımızdan aldığım 2011 Elantra Aracımı 20 Gün Önce sattım ve 2023 1.3TCE Megane Touch araç aldım. Bir değişiklik yapıp Atmosferikten Turboya geçtik. Hakkımızda Hayırlısı Olsun. 5 sene boyunca Keyifle Bindim ve Bakım harici Pek bir arıza çıkartmadı. Elantra Alış 49000TL Elantra Satış 550000TL (Va va car s) Megane Alış 1030000TL Megane 2023 Olmasına rağmen 2011 Hyundai deki Döşeme Kalitesi ve Ses sistemi kalitesinin yanına yaklaşamaz. Anlatıldığı Gibi Motoru Gerçekten aktıf Atak fakat bir okadar da yakıyor.
hayırlı olsun, yeni yenidir tabi bazı özellikler yeni araçlarda çok daha iyi. touch'da dijital klima eksik bir tek galiba.
Teşekkürler Plaka benim İçin Genel Sağlık Sigortası nı hatırltıyor Teşekkürler. Yok hocam 2023 makyajlı kasa Kadran El Fireni Klima hepsi digital.
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın turbo araçlarda iki basit önlem almanız sağlıklı kullanmanıza katki sağlar ilki hava filitresi kitapta kac km yazıyorsa %25 oranında erken değiştirin ikincisi motor yağı km yi yılını geçirmeyin hatta 2000km 3000km erken değişin gülü güle kullanin
@Fgocmen , alışınız satışınız hayırlı olsun. Oğlum şirket aracı kullanıyor , 2 yıla bir firma sıfır veriyor hizmet aracı genelinde Tce motoru başarılı buluyor , kazasız belasız kullanın. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güzel araba. Bir keresinde 130'la giderken aniden durmam gerekmişti bu arabayla. Hiç sorunsuz durabilmiştim. O yüzden severim bu arabayı. Kazasız belasız sür.
Hayırlı olsun, motor şanzıman mükemmel tam bir mantık arabası, ama döşeme ve plastik parçaların kalitesi malesef tüm yeni araçlarda olduğu gibi düşük. Koltuklarda ki baldır kısımlarında dikiş ayrılması kronik gibi.
Hepinize tek tek teşekkür ederim Evet Dediğniz Gibi Ozellikle Koltuk Dösemesi ve Ses Sistemi 12 Senelik Elantranın Yanına Yaklaşamaz Önceki senelerde Elantra İle İStanbul Antalya Tek kontak Tek söför Gittim geldim Ne sırtım Ne belim nede yorgunluk hissetmiştim. 3 Gün Once MEgane ile Geldim ve Sırt Bel ve kalçalarım halen ağrıyor. Ses Sistemi deseniz bassı az artırdığınızda tenkeden ses gelir gibi 2023 model arabada Trim sesi. Fakat Bunların haricinde de Motor ve Tork Çok iyi özellikle Yukşda cıkarken ve tır sollayacagınız zaman gaza dokunmanız yeterli. Herkezin Allah Gönlüne göre versin Zaten bu benzin zamlarından sonra Aracı Çıkartamıcaz heralde