Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Volvo C30 1.6 D

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda amarulas tarafından 1 Ekim 2014 tarihinde açılan konu

1. amarulas

amarulas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    doğan ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Merhabalar İ20 jump model benzinli 1.4 otm aracım var araç değiştirmeye karar verdim ve benim daha öncedende çok hoşuma giden param yetmediğinden alamadığım bi araçtır Volvo C30 bu araca aşığım desem yeridir. 50 bin tl civarı bütçem var araç 37-43 bin tl arası 2008-2009 dizel bulunuyor baktığım model R dizayn 1.6 D 109 hp olan modeller. Bu gün bi arkadaşımdan rica ettim aynı R dizayn donanımı olan C30 unu kullandım araç Volvo olduğundan gerçekten çok ağır bi araç fakat üst devirlerde toparlıyor ama alt devirlerde hantallığı hissedebiliyorsunuz daha önce birinden chip tuning ile 137 hp 300 nm torka çıktığını ve sprintbooster ile gayet sportif olduğunu duydum benim aklımda olan konular şuanlık chiptuning uygulucam eğer alırsam ayrıca bu araç alınırmı nekadar yakar tavsiye edermisiniz bu arada eğerki alırsam çürüyene kadar binmeyi düşünüyorum

2. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Tavsiye ederim, üstündeki motor Peugeot'a ait az yakan ve seri bir motordur.
    Citroen c4 ve Ford focus'da da kullanılıyor, Volvo c30 bu iki araç ile hemen hemen aynı kiloda, belki şanzıman ve son dişli oranı yüzünden size atik gelmemiştir.

3. amarulas

amarulas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    doğan ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Belkide otomatik vites 100 bg benzinli bi araçtan sonra vites atmakla uğraşırken anlayamamış olabilirm ben sadece tek kapılı bi arabadan daha iyi bi performans beklerdim tabikide tekrardan bi otobana çıkıp test yapıcam umarım izmirde güzel temiz bi R Dizayn donanımlı C30 bulurum

4. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    chiple gayet iyi olur 300 nm tork azımsanamaz sonuçta. şekil itibariyle zaten biçoğundan güzel ve dikkat çekici olacaktır :)

5. amarulas

amarulas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    doğan ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Umarım çok istediğim bi araç çok yaklaştım içime sinen güzel bi C30 bulursam alıcam ilk işim Chip yaptırmak olucak umarım chip yaptırınca uzun yıllar binebilirim çünkü bi megane faciası yaşadık 1.5 110 hp sedan var dizel 2 yıl chipli kullanımdan şanzıman birazcık dağıldı umarım Volvo sağlamlığını bu konudada kanıtlar :)

6. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    chip yapılınca arabaya zarar vermek sağ ayagınızın insiyatifine kalmış birazda.

7. amarulas

amarulas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    doğan ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Haklısınızda nasıl zaptedicez artık gerçi mazotu cebimden koymaya başlayınca sağ ayak sanki yokmuş gibi oluyor artık bi şekilde gereksiz gazlamalardan sakınıcaz bi arabayı kazasız belasız alalımda hocam

8. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    inşallah istediğiniz temizlikte bir araç bulursunuz. ben chip olayına daha çok ekonomi gözü ile bakıyorum, performans yanında hediyesi oluyor. Hani bayır çıkarken rahatlar araba sollamada atik olur vs. gibi

9. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    bencede chip sürekli verdiği gücü kullandırmak için yapılmamalı. malum pistonların falan belli bir güce dayanıklılığı var ve chip bu dayanıklılığın uzun vadede üstünde güç sergilemesine neden oluyor .

10. tkcabin

tkcabin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    57
    Ad Soyad:
    HASAN ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Hocam motoru fransız psa grubunun piyasada çokca kullanılan bir motor kaporta ve şase olarakta sonuçta volvo şekilde güzel bence güzel bir karar ancak parça fiyatları ve ikinci el piyasası biraz düşündürebilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. amarulas

amarulas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    doğan ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Onu bende düşündüm fakat uzun yıllar binmeyi düşünüyorum baya uzun bi süre bu sürede Volvonun servis ücreti pahalı fakat herşeyin bi bedeli vardır birde çok fazla sorun çıkartmadığını biliyorum tabi 2. el alıcam çok detaylı incelememiz gerekiyo sonradan sakatlık çıkarmasın diye yoksa iki üç parça değiştirirsek yandık

Bu Sayfayı Paylaş