Abilerim selamun aleykum benim arabanın torpito tarafından gaza basınca cızırtı geliyor sanki içine bişey düşmüş gibi ama içeride bişey titriyo kaputu açıp baktım ses duyulmuyor sadece içiriden duyuluyor ne olabilir bilgisi olan yardımcı olabilirmi.araba yumurta kasa 1.5 gls SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim araçdada kokpitten sanki bozuk para tıkrıtısıgibisesgeliyor genelde bozuk yolda giderken düz yolda ses yok bende merak ediyorum
İç taraftan geliyor ama torpito gözünü açınca gaza basıyırum o ses var SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O sesi nasıl keseceğimi düşünüyorum çok sinir ediyor beni. SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim Getz de tam 2000 devirde geliyor ceratoda aynı şekilde var. Bulamadım ikisinde de o zırıltıyı. Sanırım kalorifer borularından geliyor.
Ne olabilir acaba içine bişeymi düştü.yoksa kırık çatlak felan mı.önce yoktu baskı balatayı değiştim ondan sonra başladı gelmeye SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanırım sürekli soğuk sıcak değişimden dolayı bağlantı yerleri boşluk yapıyor. Zamanında ön cama fitil kesip araya sokmuştum uzun süre sesler gitmişti. Şimdi yeniden onu yapmayı düşünüyorum.
Ben ne yapabilirim abim çok rahatsız ediyo...ve dışarıdan duyulmıyor içeriye geliyo ses SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu ses bendede var.Zırıltı duyuluyor.Önceden bir çok ses geliyordu Allaha şükür halloldu hepsi.Şimdi bi iticilerden ses geliyor birde zırıltı sesi.Kesin sebebi nedir anlayamadım.
Sizde on camlar konsol arasına bir fitil kıstırmayı deneseniz bir de würth silikon sprey var konsol içine sıkarak bir deneme yapabilirsiniz. Bir ihtimal kesilir belki.