herkeze meraba.. Biz bi ihaleye girdik ve kazandık aradıkları şartlar. 2010 model dizel 100 bg üzeri. sedan 2 hava yastığı klima sis farı otomatk ayna vs.. bu özellikler select eralarda mevcut fakat çok pahalı olduğundan team alıp yolcu hava yastığı ve otomtk ayna taktırmayı düşünüyorum sizce. yolcu hava yastığı + otomatik ayna fiyat ne tutar ? bu arada 21.000 TL team(abs)dizel 2010 model era buldum.
team donanımda 2 hava yastığı opsiyonu var ama ayna işi ters. bence astarı yüzünü geçer bence select düşünün
Ayna bence kolay da yolcu hava yastığı işi bozar. Ön konsol değişecek orjinal hava yastığı zaten pahalı, işçilik düzgün olacak mı? satıp select almak daha kolay ve garanti bence.
araba şöförlü olarak işte çalısacak. Düzgün olmasıda pek önemli değil sadece görünsün ihale şartlarına uysun. Selecet in 2. el piyasası 29 bin TL civarı 2010ları.
sonradan takılan donanımlar orjinaline göre daha pahalı olur diye biliyorum ve üstelik randımanlı çalışmayabilir.
tahmini olarak yolcu hava yastığı ne kadardır , arkadaşlar çalısması veya çalısmaması hiç önemli değil..sadece konsolu değiştirip içini boş bile bırakabilirim o sıkıntı değil bilirsiniz şirketlerin bazı gereksiz ihale şartları.Aynalar elektrkli olsa ne olur olmasa ne olur
o zaman çıkmacılardan 2. el hava yastıklı göğüs al ve aynalarıda 100-150 tl civarına elektrikli yaptır , 2. el göğüsü çıkmacılardan 250-400 tl civarına alabilirsin bence ..
Nette bu tip parçaları zor bulursun emre, en iyisi boş gününde istanbula gelmek, kartal sanayisinde var çıkmacılar ama olmazsa bostancı ve karşıdaki büyük sanayilere bakarsın. 1-2 gün araman gerekebilir.
abi aynanın tanesi 160 çifti 320 TL . bunun kumandası var birde. onu bulamadım. bu site güvenlimidir acaba ? http://www.akparca.com/Accent-Era-Sag-Ayna-Elektrikli,PR-259.html
teiaşın ihalesinemi girdiniz?Çhy olan yani çift hava yastığı olan teamlar çıkıyor artık... otomatik aynayıda sonradan halledersin.Ama o bulduğun 21,000 lik araç baya bi ucuz kusuru falan varmı baktınmı iyice?
Bence gözünle görüp almak en iyisi. 2.el ürün sonuçta ne geleceğini bilemiyorsun. Benim yeğen 2.el telefon aldı netten telefonun fiyatı kadar masraf etti sonra.
yok teişın değil onun bizim burdaki adı SEDAŞ elektrik ile ilgili.. bulduğum eraya gidip bakıcaz pazartesi , bu donanımları sonradan uygun fiyata mal edebilirsem.Arkdaş sayesinde o fiyata indirdik