Arkadaşlar Merhaba; Yılın son 15 günü, sıfır Accent Blue almayı düşünüyorum. Nasipse takas ve üzerine (kredi çekerek) para vereceğim. Benim aracım bu; Opel Astra 2.0 Coupe 2001 Model 25.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 124290197 Sorularıma gelince 1)Araştırmalarıma göre Son 15 gün, fiyatlar dip yapıyor sanırım, bu doğru mu? 2)Accent Bluenun hangi donanım versiyonunu tavsiye edersiniz. Prime mı yoksa, gerek yok, arada ki farka değmez mi? 3) Ve en önemli soru .. İstanbul anadolu yakasında ki hangi bayinin fiyatları daha uygun. Orduda çalıştığım için, yıllık izin kullanacağım ve yerinde araştırmak biraz zor. Şimdiden araştırıp, İstanbula gittiğimde en kısa sürede aracı almalıyım.
Hayirlisi olsun,astranin bu kasalarini begeniyorum. 2.ellerdede fiyatlarda dusus var bayramlar bitince fiyatlar cekildi Yanma odasından gönderildi.
son 15 gün fiyatlar iyice düşüyor ancak bu durumda da araç kalmayabilir buna dikkat etmelisiniz. prime paketi uzun süre binecekseniz alınır yoksa arada ki değer farkına göre siz karar vereceksiniz. internet üzerinden bayilerin telefon numaraları var oradan bakıp tek tek siz arayıp konuşursanız daha faydalı olur düşüncesindeyim...
benim için 2 özellik önemli, sunroof ve cruze control. Bunlar olduktan sonra gerisi çok önemli değil.. araç çok azalacak farkındayım, belki sonra teslim daha rahat araç bulurum. Çok acileyetim yok..
Ben geçen yıl 1aralıkta almıştım daha sonra düşüş olmadı fiyatlarda, 1.5-2ay kala ideal sonra seçenekleri kalmıyor renk paket vs.pazarlığı ihmal etmeyin çekinmeyin...
Sunroof yok Blue modellerinde, Elantra'larda var. CC kontrol ise yoktu ama yeni eklenmişse eklenmiştir. Sene sonunda arabalar baya ucuza satıldığı için ithal gelen arabaları buna göre düzenleyip yurt içine fazla sokmuyor üreticiler. Sanırım bu sene sonunda bu şekilde olabilir ama bir ihtimal elbette bu söylediğim.
1 ay oldu accent blue crdi prime alalı. Denizli Turkuaz'dan 2. hyundai aracımız oldugu için fiyatta da yardımcı oldular.Tavsiyem beklemen geçen forumda bi başlık açıldı ''https://www.hyundaiclubtr.com/37180-accent-blue-yeni-spech-hafif-makyaj-degisikligi.html'' değişiklikler olacak galiba araçda rusya,çin ve hindistanda verna ve solaris adıyla satılan accent blue araç değişmiş.Bizde de değişim olursa yeni kasayı almış olursun.Bende bekliyorum eğer anahtarsız çalışma cruise falan gelirse takaslarım belki 2015 modelle bu arada hemen belirteyim bayramdan sonra bayiye gittiğimde bi arkadaşımıza blue bakacaktık 2-3 hafta bekletirim demişti
57500 e aldık aracı ekstra olarak geri görüş kamerası,karter koruma,boya koruma,motor koruma,ses izolasyon ve alt koruma ve 3M cam filmiyle beraber 58600 e geldi.dediğiniz gibi i30 elite dizel manuel ve elantra dizel manuel düşünüyorduk fiyatları çok fazla geldi birde elantra dizel style manuel içine binince haketmiyor gibi geliyor o parayı 70000 liralık araba da en basitinden deri direksiyon simidi ve vites topuzu bile yok yani görüntüsü boş geldi.
tamda benim düşüncemi uygulamışsınız.. full accent blue hakkında olumlu olumsuz görüşlerinizi aşırı bir merakla bekliyorum. resimleri de tabiki. aklıma geldikçe sorular sorabilirim biz de düşünüyoruz blue
Blue'da beklediğiniz ve hayalini kurduğunuz kaliteyi bulamayabilirsiniz. O yüzden ne kadar üst paketleri ve fiyatları zorlamak doğru bilemiyorum. yani düşündüğünüz paketlerin fiyatları oldukça yüksek. Sonra memnun kalmazsanız ne yaparsınız? Ben 2013 aralık 20 gibi Mode paketini(benzinli) 38000 'e aldım. Benim için yeterli bir araç.Özellikle aldığım fiyata göre. Ama blue'ya 55-60 bin civarı verirseniz beklentilerinizi karşılamaz diye düşünüyorum.
bir üst sınıfın en boş araçlarını o fiyata alacağıma b sınıfının en dolusunu alırım kafam rahat olur en azından yakıt tasarrufu ve jet gibi gidebilmesine aşığım ben blue nun
Öncelikle sunu söylemek isterim donanım olarak boş ya da dolu araç almak bütçe meselesi.Prime donanımının farklarını biliyorsunuzdur zaten.Anlatamaya başlarsak su an araç 2500 km ve gitgide yakıtı düşüyor,bilgisayar şehir içi normal kullanımda 6.1 gösteriyor.Daha önceden 2011 model Accent Era crdi kullandık sıfır almıştık onu da.Accent Blue;Era'ya göre yol tutuş olsun rahatlık olsun daha iyi olduğu bariz.Fakat Era'nın atikliği,hızlanması yok.Yüksek hızlarda mesela 160-180 gibi Blue daha rahat bir gidişi var ve bunu hissettirmeyişi çok güzel.Eksik olarak Blue da göğüslük sert malzemeden oluşu ve kol dayamanın basitliğini söyleyebilirim.Birde 195*50*16 lastik olduğu için bozuk yollarda hissettiriyor,çukurlarda küt diye vurabiliyor kumho lastik var aracın üstünde onunda etkisi olabilir belki michelin gibi yumuşak bir lastik değil çünkü. İlk olarak düşündüğümüz araç opel astra 1.6 cdti 136 hp sport modeliydi fakat internetten olsun sanayideki tanıdığımız ustalardan olsun herkesin söylediği opel teknik olarak en fazla arıza çıkaran ve servislerinin ilgilenmediği,sorunun çözmekten çok kullanıcı hatası diye garantide sıkıntılı olabileceği oldu.Hemen belirteyim bunu opel'i küçümsemek yada aşağılamak için söylemiyorum. Daha sonra hyundai de karar kıldık memnunduk çünkü Era'dan aynen yola devam edelim dedik .İşimiz gereği sedan araç alacaktık elntra elite dizel hem fiyatı hemde yakıtı çok geldi gözümüze,i30'da hatcback olduğu için babama bir türlü beğendiremedim.Velhasıl Accent Blue aldık.Bugün dizel Clio,Fiesta,Corsa yada Polo'ya istenen paralara bakınca Accent Blue fiyatı makul gibi geliyor alacaklara tavsiye ederim.Sürüşü tatlı,birazda dokunuşla çok şık olan bir araç. Resimleri yükledim denizli'ye gittiğimde yeni resimler yüklerim.. [/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG]