Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

P.O. ile opet arasında ne fark gözlemlediniz

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda escetins tarafından 11 Nisan 2010 tarihinde açılan konu

1. escetins

escetins Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    P.O. ile opet arasında ne fark gözlemlediniz.

bu güne kadar genelde P.O dan benzin mazot alıyorduk bu gün nedense Opethe döndük bir kaç arkadaş opetten almamızı önerdi.

sizler ne gibi farklar gözlemlediniz.

2. yunafaniem

yunafaniem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Yunus İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Benim gözlemim. PO ya göre OPET daha yeni ve hizmet üstünlüğü ile dikkat çekiyor.(Bazıları hariç) . Ancak ben sadece yakıtı düşündüğüm için opet' i bıraktım Shell den alıyorum. Ve bu sadece benim fikrim, tavsiye değildir.....

3. Misafir

Misafir Guest

Tebrik ederim, budur...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

4. kaan_sel

kaan_sel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    opet in benzini iyi olabilir ama katkılı lpg sattığı için ben bıraktım opeti. yarım km uzaktaki opetten değilde 5 km uzaktaki shell den alıyorum lpg ve benzinimi.

5. yelken_07

yelken_07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben aracım için p.o denalıyorum yakıtı.gözlemlerime göre opetin yakıtından daha çok yol yapıyorum.o yüzden p.o daha iyi gibi bu şahsi fikrim.

6. theyateira

theyateira Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bp hakkında yorumlarınız nedir ben bp kullanıyorum şu an için memnunum çok faazla yakıt değiştirmediğim için farkını bilmiorum açıkçası

7. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Evimin 2 yanı başında Bp istasyonu olduğu için ben ve babam hep Bp'den yakıt alıyorduk. Enson seferinde yine aynı istasyondan yakıt aldım. Çünkü Bp'den aldığım yakıt arabamın rölanti reaktörünü bozdu.

Şimdi ise Shell'den yakıt alıyorum, en yakın istasyon bile bana 6 km uzak olduğu için semtimde yeni açılan Opet'ten yakıt aldım ve Shell'den aldığım yakıttan farkını göremediğim için + evimede yakın olduğundan ötürü bundan sonra Opet'ten yakıt alıcam. Yolum düşerse yine Shell'den alırım.
    Bp'den yakıt aldığımda araba kasıyor gibisinden gaz yemiyor ve sanki motor daha gürültülü çalışıyor...

Po istasyonundan hiç yakıt almadım açıkcası, en yakın istasyonu bile git-gel 10 km mesafede....

8. yelken_07

yelken_07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    lpg li aracım varken bp de sadece gaz alıyodum benzin 1 kere aldım arabayı çok fazla etkiledi.ama lpg si çok güzeldi.ben sizin yerinizde birde başka bi firmadan alırım farkı göreceksinizdir.

9. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    hep bp yada opet ten alırım..defalarca forumda yazdım..fiat ve ford dizeller opet ten aldığı müddetçe yakıttan kaynaklanan arızalara karşı da garantilidir. çünkü 3 üde koç un adam yakıtına güveniyorki şu pompa bu pompa demiyor. demiyor ki ankara opet te bu garanti var konya opet te yok..diğerinin sahibi hakkında çok şey yazılabilir ama yeri burası değil..

10. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    yaşadığım şehirde PO dan başka yok mecburen alıyoruz ama denk gelirse shell o da olmazda opet alıyorum bence en iyi 2 benzin shell ve opet ... bp benim arabaya yaramıyor çekiş hissedilir şekilde düşüyor motor sesi değşiyor vs bide totalda aynısı oluyor.. belkide psikolojiktir arkadaşım corollasına sürekli bp koyuyor ondada bp performanslı diğerlerini beğenmiyor...

11. şansal

şansal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende size yeni bir petrol şirketi sorsan SOİL ne düşünüyorsunuz özellikle şanlıurfa çavuş grup 20 kuruş ucuza veriyor benzini

12. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    rusların luk oil ide var artık türkiyede bu iş ne kadar karlı ise adım başı istasyon..
    almanya dan belçikaya geçiyorsunuz 3 saatte 3 tane pompa zor var..bizdeki 3 saatlik yolda otuz tane dir..

13. escetins

escetins Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bugüne kadar araca hep P.O. den yakıt alıyorduk bu kezde Opet ten aldık bakalım ne olacak gidilen km de falan fark olacakmı

14. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Po dan denemedim ama opet mi shell mi dersen shell derim veya istasyon farkı derim şu anda shellden alıyorum memnunum

15. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    PO hem daha fazla km yaptırıyor hemde performans olarak daha bana göre. OPET en son tercih edeceğim istasyonlardandır. Zira 2 kere başıma iş açtı hatalı yakıttan. PO'nın depoları uydudan kontrol ediliyor. Açıkçası güven veriyor PO.

16. yelken_07

yelken_07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

kesinlikle katılıyorum size.

17. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    ayda en az ihtimalle 1500 tl lik mazot yakıyorum,bu yüzden defalarca deneme şansım oluyor...

Shell:Çok ince yakıt araca çok yaktırıyor...

PO:Shelle göre kıyasla idare eder.

Opet:buda çok yaktırıyor

TOTAL:İşte benim yakıtım budur,her defasında fazla km yapıyor,her denememde farklı istasyonlardan aldığım halde gerçekten total eurodieseli çok farklı hem aracın çekişi düzeliyor hemde yakıtı koklamaya başlıyor.

BP:Mazotları hep sulu çıkıyor 4 defa sorun yaşadım bp yüzünden

18. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    askere gitmeden önceye kadar hemen evimin yan tarafındaki bpden başka yerden yakıt almıyordum ancak askerden geldiğimde benzine yapılan zamlar neticesinde aracımı daha ekonomik kullanmak yönünde karar aldım ve bundan snra 3-4 firmadan benzin aldım ve yaşadklarım beni bpden soğuttu.

Bp ile sırf zarar 45-50 km arası az yol yapılıyor.
    Opet ile ekonomi
    Shell ile performanslı bir sürüş yakalıyorum.
    po ile aracımın motoru üst devirlerde dizel araba gibi ses çıkartıyor o yüzden kullanmıyorum.Eskiden sıkı bi bp ciydim ancak artık opet bulursam opet bulamazsam shell..Ben kendime göre test ettim testimide 95 oktan kurşunsuz benzinle denedim.Bana göre bu 2si ağır bastı bundan önce aracımda lpgli yumurta kasaydı onada sadece opetten gaz alıyordum çnkü performansı ve ekonomisi çok iyii oluyordu.

19. Misafir

Misafir Guest

valla bende arabayı aldığımdan beri hep opetten alıyorum.bi kere shellden almıştımmarşa bastığımdamotor geç çalışıyodu.bende bi daha shellden almadım.opetin de iyi bi yanını görmedim ama en azından şuana kadar kötü bi yanınıda görmedim şahsen.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

20. mertm

mertm Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    15
    Ad Soyad:
    Mert Meriç
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    bu benzin istasyonları gerçekten 45-50 km lik mesafe farkettiriyormu ?
    şahsen bu konuda benim bir bilgim yok, arabayı aldıgım günden beri, bi tandıgımın tavsiyesi üzerine bp den alıyorum.. diğer firmaları hiç denemedim, ama denesemde farklı farkedecek kadar bilgim ve tecrübem yok diye düşünüyorum..

şimdi bilimsem olarak açıklamak gerekirse neye göre farkediyor bu yakıtlar ? bunu anlamanın yolu varmı ? yada istanbulda önerebileceğiniz istasyonlar nereler (avrupa yakası) mümkünse bakırköy - b.düzü civarı avcılarda olur

Bu Sayfayı Paylaş