Arkadaşlar merhaba, Opel Antara 2.0 CDTI sahibi bir arkadaş ile takas için konuşuyoruz. Bu araçla ilgili sizlerin fikirlerinizi almak istedim. Daha öncesinde kullanan, tecrübesi olan yada duyduklarımız varsa paylaşmanızı rica ediyorum Aracı görmek için Tıklayın
Babamin patronunda cok kisa bi sure vardi hemen satti ve nedense artik hic goremiyorum ben takas yapmayin derim satmakta skinti tipki captiva gibi HTC One cihazımdan gönderildi
Merhabalar araç düzgün gözüküyor kardeşim alırsan hayırlı uğurlu olsun benim duyduklarıma gelince Türkiye de çok rağbet görmedi bu araçlar ama tutulmamasına rağmen kaliteli ve iyi bir araç. yakıtının fazla olduğu söyleniyor. Antara Toledo konforunda bir araç fakat Toledo performans ve yakıt tüketimi açısından bir de sürüş dinamikleri açısından biraz daha iyi. Toledo dan biraz daha yüksektir bu araç ama yine seçim senin kardeşim fiyatı uygun diğer segmentlerine göre.
Araba duzgun duruyor ama opel e karsi önyargiliyim malesef. Begenmedigim husus on gogus telefon bile koyacak yer yok. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
fiyatını yakıtını bilmem ama araba güzel duruyor. ortak konsolu yeni astra gibi işlevsel değil gereksiz kalabalık.
Opel kullandık bir ara fakat astra kullandık ve 1.6 benzinli idi. Motordan dolayı sorular yaşanıyordu. Sonuçta Alman ve çok mükemmel olmasınıda beklemiyorum ama merak ettiğim kronik büyük sorunları varmıdır. CDTI motoru Opel Fiat tan alıyordu diye biliyorum. 2.0 CDTI da Fiat motorumudur? Alman olduğu için konfor yönünden gayet iyi olduğunu tahmin edebiliyorum fakat motor ve mekanik olarak nasıldır hiç bilmiyorum. 2. Elinin biraz sıkıntılı olduğunun farkındayım. Zaten devamı olmayan bir araç ve zamanında da çok tutulmuş bir araba değil. Ama şu ara model yaşıtlarına göre alınası bir araç gibi geliyor. Sonuçta 2.0 dizel ve dolu dolu bir araba. Yakıt olarak teknik veriler 10-11 LT görünüyor ama ne kadar doğrudur bilemem tabiii...
merhaba, arabam.com 'da testi var belki bakmışsınızdır ama bakmadıysanız da fikir verebilir size.. Opel Antara 2.0 CDTi Modelini Test Ettik