Selamlar arkadaşlar, Kuzenim bu araçtan bulmuş, almaya da niyetli fakat yakıt tüketimi, sorunsuzluk, yedek parçanın kolay bulunabilirliği konuları aklına takıldı. Daha önce kullanmış, tecrübe etmiş arkadaşlardan bilgi bekliyorum. Km si 180.000 imiş.
Benim eski kiracımın vardı öve öve bitiremezdi şöyle iyi araba böyle iyi yakıtıda normalin az üstünde ama olsun derdi aldığım komfora değer derdi. ayrıntılı bilgi almak istersen tlf numarasını vereyim bizzat konuşur sorup öğrenebilirsinde
şöyle bir şeyden bahsediyor sanırım Mercedes - Benz 190 190 D 2.0 1992 Model 20.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 121488261
sen bildiğini yaz öğrenince yine belirtirim bunun yaklaşık yarı fiyatına alacak kısmet olursa. arabayı canlı görmediğim için bişey diyemiyorum.
Motor turbosuz , uzun ömürlü. yakıt olarak güzel . 75 hp motor gücü vardır performans çok aramamalı. motor klasik dizeldir. Benim Araba 190E Ama 2.3 Benzinli Üstündede evo2 body kiti
Temizliği çok önemli motoru daha önce eklenmiş mi ve en dikkat edilmesi gereken benzinli motora dizel atıyorlar. Yedek Parçaları kolay bulunur uygundur yansanayisi boldur bulamadığı parcalarda yardımcı olurum Samsung Note 2 cihazımdan gönderildi