Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Mazda'mı Honda'mı Neden Sebepleriyle Yorumlayın

'Sohbet' forumunda James Howlett tarafından 12 Ekim 2019 tarihinde açılan konu

1. James Howlett

James Howlett Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    79
    Ad Soyad:
    Cumhur ATİLA
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Arkadaşlar iki markayıda almayacam, öneri olarak istemiyorum tamamen şahsınıza soruyorum model karşılaştırmasından ziyade marka olarak hangisini alırdınız?

2. blue55

blue55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,328
    Ad Soyad:
    Ahmet seyf
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Niye sorduğunu anlayamadım ama bütçeme ve modele göre 2 markayı da tercih ederim. Bu zamana kadar her zaman hyundai daha cazip geldi bana bu iki markadan.

3. James Howlett

James Howlett Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    79
    Ad Soyad:
    Cumhur ATİLA
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Kardeşim mazda hep bana çok iyi marka gelmiştir sevdiğim bir marka insanların geneli dünya genelinde ya Honda ya Toyota tercih ediyor, mazda ise pek tutulmayan marka olduğu için sormak istedim :)

Hyundai ayrı marka ilk kullandığım markayı ezdirmem :D

4. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    Türkiye de Mazda nın yetkili servis sayısı çok az ve bazı sebeplerden dolayı Mazdanın bakım ve yedek parça imkanı diğer Hyundai Honda ve Toyota ya göre daha zorlayıcı halde.

Honda nın ve Toyota nın servis ve yedek parça imkanı ile modifiyeli parça bulabilme imkanı Türkiye de Mazda dan daha yüksek.

Toyota, Honda ve Hyundai nin Türkiye de fabrikası var. Yerli üretim modelleri tercih edildiği zaman işletilebilirlik durumu illa ki daha esnek ve kolay olacaktır hatta bu mevzu otomobil fiyatlarının düşük olmasına sebep olur, yerli üretim otomobile hem para hem süre olarak daha kolay ulaşılabilir yani.

Keşke Mazda nın da her köşe başında bir yetkili servisi galerisi bayisi olsa da yedek parça imkanı yerlileştirilmiş üretimlerle daha fazla desteklense de Mazda alıp kullansak fena marka değildir. Ben şahsen Honda yerine Mazda tercih ederdim

Mazda markası, Hyundai ve Kia kadar olmasa da Honda ve Toyota kadar dayanıklı ve güzel otomobiller üretir.

Hem planet dişli hem cvt şanzımanı aynı anda çalıştırabilen güzel bir şanzıman icatı yapmıştır, ilk çalıştırmadan sonra bujisiz patlama yapan benzinli yeni icat bir motoru ortaya çıkartmıştır ve pek çok alengirli teknolojik gelişmeler yapmış bir markadır 1.3 litrelik 200hp üreten Wankel motoru gibi RX7 RX8 modelleri gibi bana birebir hitap eden çok mükemmel otomobilleri vardır ama bu modeller Türkiye de kötü kullanım ve uygunsuz işletme davranışları sebebiyle hurdası çıkmış ve bitik haldelerdir.

James Howlett, blue55, Batu17 ve 1 kişi daha bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş