Arkadaşlar hepimiz 3 aşağı 5 yukarı cam filmi nasıl çekiliyor biliyoruz.Bütün camlar için ilk önce kalıbı dışarıdan al sonra içeriden yapıştır.Arkadaki bombeli cam için köksal beyinde dediği gibi "Arka cama film çekmeden önce dıştan temizle güzelce filmi folyosunu sokmeden dıştan ölçüsünü alıp fon makinesi ile biraz ısıtıp camın kivrimini almasını sagla, sonra içten filmi yapıştır " ama bu her zaman olmuyor sanırım filmin kalitesinden daha doğrusu kalınlıgından her zaman bombeyi almak bu kadar basit olmuyor.Benim kullandığım cam filminin rengi mavi bayağı aradım bu cam filmini ve sanırım birazda kalın olmasından dolayı çok uğraştırdı.Özellikle arka cam istediğim gibi olmadı ama herşeye rağmen bu arka camdaki şişmeleri nasıl aldınız derseniz bendeki işin sırrı şu.Benim ısı tabancam var ısı tabancası ıle arka cama filmi folyosunu sökmeden dıştan yapıştırııp azda olsa camın seklini aldırdıktan sonra filmi içeriden uyguladım filmi çekerken şişen hiç biryeri zorlamadım oylece bıraktım ve yaklaşık 2 saat kadar arabayı güneşin altında beklettim.Cam filminin içindeki o cam sil suyu tamamen kuruyunca (biliyorsunuz kı cam filminin folyo bantını söktüğünüzde cam filminin bir tarafı yapıskanlıdır) şu sarı olan aparat ile üzerinden geçip filmin cama yapişmasını sağladım.Emin olun bu şekilde cam ıslakkken o bombeyi yok etmeye çalışmaktan çok daha kolay oluyor. Sadece dikkat edin film katlanıp iz yapmasın.Benim cam istediğim gibi olmadı cünki filmi iki parça yaptım alt tarafta çok az bir boşluk kalmıştı oraya ek yaptım o yuzden arka camım pek hosuma gıtmedı.Bunlarda fotolar ısı tabancam bu bu o beş para etmez dandik cam filmi çekme spatulası; Unutmadan birde tavsiye veriyim cam filminin suyunu cam filmi çekme spatulası ile çekerken cam filmini çizmemek için filmi folyo bantdan ayırdığınızda cam filmini cama yapiştırdıktan sonra o folyo bantı atmayın cama yapışmış olan cam filmini üzerine de cam suyu sıkıp folyoyu filmin üzerine tekrar yapştırıp daha sonra filmle camın arasındaki suyu alın, bu şekilde yaptıgınızda cam filmi çizilmez.
Ellerinize saglik. Bu isi biliyomussunuz Ancak aklima takilan mavi film insallah 1 yilda solma yapip yeniden ugrastirmaz
ben arabama bu renk istemiştim bulamamıştım lacivert arabaya yakışırdı aslında siyah yaptık artık. çok hoş durmuş.
Güle güle kullanın. Bazı arabalarda görüyorum lacivert tona yakın cam filmi, hiç haz etmediğim renk. Sizin uyguladığınız sanırım Mercedes'lerin orjinal cam rengine yakın bir ton.
E serisinde görüp aşık olduğum cam rengi suan touranin arka camları o renkte fabrikasyon renkli cam bunun gibi çok yakisiyor bu renk bence içeriyi acaip ferahlatıyor GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
DEğerli yorumlariniz için teşekkür ederim arkadaşlar yanlız bir sorum olacak bilgisi olan aydinlatirsa sevinirim öncelikle tamam cam filmi yasak ama genelde polisler cam filminin koyuluguna göre tolerans gösterebiliyorlar şimdi ise modifiyeli araçları çevirip bagliyormuşlar demekki biraz daha sıkı tutuyorlar bizimde camlarda film var diye bağlamasınlar bizim arabaları
şu anda kim ne derse doğru olsa bile çat diye polis cezayı yazınca yazamazsınız diyemeyiz çünkü artık bütün kural birbirine girdi...
Valla trafikte tedirgin gitmektense, bir çevirme gördüğünde acaba arabaya ceza gelirmi?bağlanırmıyım?? diye endişeli olacaksan ,değmez bence sök gitsin kafan rahat eder..ben sipariş verdiğim spoyleri sırf bu yuzden iptal ettirdim..