Merhaba. Daha önce bu konu açıldı mi bilmiyorum ama 2 haftadır yaşadığımız bir sıkıntı konusunda deneyimli arkadaşlardan yardım almak istedim. Sorun şu: aracımız sabah soğukken çalışmamaya başladı. Dedik acaba soğuktan mi . Garaj da yine çalışmadı. Marş motorunun kömürlerini yeniledik. Aküyü yeniledik. Debriyaja bastık denedik yine olmadı. Ama bi araçtan takviye kablosu ile takviye yapalım dedik pat diye çalıştı hemen ve bir kere çalıştı mi gun icinde aksama kadar sıkıntısız çalışıyor, motor soğuyunca sabah git marşa baş çalışmıyor... Sorun nerde olabilir?
buji & buji kablosunu kontrol ettiniz mi ? bahsettiğiniz sıkıntı aslında akü kaynaklı gibi duruyor ama aküyü değiştirmişsiniz.
muhtemelen öyledir hocam , arkadaş aracının marka modelini yazmadığı için aracında kızdırma bujisi var kabul edelim biz
Kusura bakmayın getz yazdım ama ayrıntı vermemişim. Getz 1.5 crdi dizel 2006 araç. Bi arkadaş internette gezerken okudum kızdırma bujilerinin sarteli (80 v olan kutup başı üstündeki panelde bulunuyor ) patlamış ondan dolayı aynı sıkıntıları yaşadığını yazmış. Kızdırma buji sartelini deneyeceğiz bakalım. Yorumunuz içinn teşekkür ederim.
Biz başta immobolizer hatası sandık ama gösterge panelinde çalışıyor gösteriyor anahtar simgesi çıkıyor yani. Onu eledik. Başka biri internette şunu yazmış aynı konu ile ilgili: "Aracım 2005 model dizel 3 silindir 1.5 getz. Aracımda ayda 1 kere marş basıyor yalnız araç çalışmıyordu vurdurup çalıştırıyordum. Son zamanlarda bu olay sıklaştı ve geçenlerde yine aynı problemi verdi vurdurmayla dahi çalışmadı. Aracın hava filtresi kutusunu acıp balata spreyi sıkarak çalıştırdım aracı. Motorcu ustama götürdüm. Enjeksiyon yakıt atmıyor veya kızdırma bujileri gitmiş olabilir dedi. Ve birazda yoğun olduğu için 4 gün yattı araç sanayide. Enjeksiyonlar temizlendi kızdırma bujileri değişti ama sonuç yine aynı. Marş dinomosunu ölçtürdüm aküyü ölçtürdüm bir problem yok. Ama sabahları soğukta yine çalışmıyor. Sonunda çözümü bir elektrik ustası buldu. Kızdırma bujilerine elektrik gitmiyormuş. Aracı sabah çalıştırınca gün boyu sıkıntı yok motor soğuyunca marş basıp çalışmama durumu tekrarliyor. Aracta kaputu acınca şoför tarafındaki sigorta kutusu haricinde akü + kutup başına bağlı ufak bir şartel kutusu var. Burada 3 adet büyük 60 70 ve 80 voltluk 3 tane şartel var 2 tanede 30 w. Şartel var. En üstteki büyük olan 80 voltluk şartel sadece kızdırma bujilerinin elktiriğini sağlıyormuş o patlamıs. 10 tlye şartel alıp degiştik sımdi sabahları soğukta hemen marş aliyor hiç bir sıkıntı kalmadı. Belki faydası olur diye detaylı yazmak istedim."