Aracımı alalı daha bir yıl olmadı, fakat 4-5 kez servise gitmişimdir. Her seferinde de büyük bir ilgi alakayla karşılandım. Şu ana kadar karşılaştığım sorunları büyük bir oranda başarıyla giderdiler. Tavsiye ederim.
Ben aracımı yeni aldım ve irente gittimm..ilgi ve alaka üst seviyede..Umarım sürekli böyle devam eder..
bende 1 sene oldu alalı önturdan ama daha şöyle gönül ferahlığıyla binemedimki servise gitmez ama giden arkadaşlar irent ten memnun olduklarını söylüyor tercihim bu yönde olacak
Dün, yani 18.04.2009 günü Konya İrentdeydim. Arabamın 3. yıl bakımını yaptırdım. Eksileri; Ne yapılacağı hakkında ben sormadan bilgi vermediler, ısrarla sorunca şu şu yapılacak diye anlattılar ama yine de bana demedikleri şeyleri yapmaya kalktılar. En başta ıvır zıvır bakımlar yapmayın, sadece yağ, yağ filtresi, yakıt ve hava filtreleri değiştirilsin dedim, tamam dediler, ama bi ara bi baktım usta polen filtresi değiştirmeye çalışıyor. Uyarmasam ona da para verecektim. Tabii ustanın benim zaten değişmesin dediğim polen filtresini söküp takması için harcadığı 20 dakikayı işçilik ücreti olarak faturaya yansıtmışlar. Aynı şekilde plakalığı değiştirip kendi reklamlarını takmak için harcadığı zamanı da bana ödettiler. Ve nasıl bir kontrol ise usta silecekleri söktü ve aynen geri taktı, neye yarıyor, ne faydası var bilmiyorum. 15 dakika da ona harcadı, işçiliğini ben ödedim. Neticede 1 saat bile sürmeyecek 3 filtre ve yağ değişimini 2 buçuk saatte yaptılar. 2 saat olarak da fatura ettiler. Yarım saatinde usta yemek yemiş. Bence gereksiz işlerler yapıp işçilik ücretini şişiriyorlar. Çok vaktimi aldılar. Artıları; Cam yıkama suyu deposuna deterjan koymuşlar. Arabayı güzel bir yıkadılar. Lastik havalarını, fren balatalarını, lambaları filan kontrol ettiler. Netice; Ordakiler babamın oğlu değil, servis dediğin yerde böyle şeyler olur, tavsiye ediyorum. Bir daha gider miyim; Evet, (Konyada zaten iki servis var öteki bundan beter çıkabilir, hiç değilse bunların huyunu suyunu öğrendim diyorum) Buraya gidenler ne yapmalı; İlk girişte iyice konuşun, ne işlem yapılacağını sorun, istemediklerinizi belirtin, istemediğiniz ve kitapçığa göre yapılması gereken işlemlerin dışında yaptıları şeyler için tek kuruş ödemeyeceğinizi belirtin. Ayrıca müşteri bekleme salonundan izleyip ustanın sağda solda gezdiği ve plakalıkla, torpido gözündeki eşyalarla (!) uğraşmak gibi lüzumsuz işlere harcadığı vakti not edin ve faturadan düşürtün. Düzenleyen : ufukyayla
Fatura şöyle; Yağ filtresi; 10,50 Hava filtresi; 9,13 Yakıt filtresi; 33,43 Yağ tapası contası; 0,75 Yağ (shell helix diesel 10w40); 5,5 litre x 13,00 = 71,50 İşçilik; 1,93 saat x 35 = 67,60 Toplam; 194,91 Kdv; 35,09 Tutar; 230 lira.
hemserim cok güzel bi degerlendirme olmuş tessekkür ederim. bende oraya ilk aldıgımda götürmüştüm maksat muayeneden gecsindi ama gözüne kestirdiklerini değiştirdiler 1500 milyar falan fatura kesmişlerdi. şimdi ozel servise gidiyorum memnun sayılırım bana cıkardıgı masraf su sekilde 2 ad. ving demir lastiği 8 rot kolu 13 tabla fişekleri 20 amortisor ön 80 ön fren balatası 25 pedal lastiği 2 tornacı 10 motor yagı 15/40 40 h. filtresi 10 subab kaoak last. 10 rot ayarı 10 işcilik 72 toplam ------------------------------------ 300 ayrıca bosh enjeksiyon memesi 4 tane 125 ytl tuttu
Bu gittiğin özel servisin adı, adresi nedir? Konyalılar (ben de dahil) sokak, cadde isminden anlamazlar, biliyorsun, ona göre tarif et. Düzenleyen : ufukyayla
benli özel servis http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=tr&geocode=&q=konya+turkey&ie=UTF8&ll=37.906918,32.501206&spn=0.005985,0.009613&z=17 walla adress tarifim pek yoktur ancek burda biryerlerde linke tıklarsan
Ben Konya'yı hiç bilmiyorum. İlçeden geleceğim. Haritadan da birşey çıkaramadım. Oraya ait telefon var mı aceba? Uygun olmazsa özelden de olsa mutlaka almak isterim.
sa arkadaşlar.2004 hyundai elantram var.60.000 km lik bakıma gidecem ama ne kadara mal olur bi fikri olan varmı?
Son servis işim için Öntura gittim. İrentten kesinlikle daha iyi. İrent daha modern gibi duruyor ama yine de Öntur bundan sonra.
kaç para ödedin...irent artık tktığı her parçada geçen zaman için ayrı işçilik ücreti alıyor..2...2,5 saat yazmıyor artık..benim açtığım bir başlık var süper servis diye bir oku istersen fatura detayları var https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=13392 Düzenleyen : mdx78
merhaba arkadaslar 2006 model admıre cdrı kullanıyorum aracımın butun bakımını İRENT PLAZADA yaptırdım sıddetle tavsıye ederım hele vezne bolumunde mehmet abı var seker gıbı adam bana sormadan hıcbır vıdasını dahı degıstırmedıler ayrıca yapılan butum bakımı degısen parcaları teker teker anlattılar arızaları soyledıler ben cok memnun kaldım
irent harika bir servis..herkese tavsiye ederim..servis müdüründen bütün elemanlarına kadar..ellerinden gelen her türlü yardımı yapıyorlar..
irent servis çok felaket kazıklıyor. benim getz 4 yıl bakımı için tel açtım 450-500 dediler. öntura açtım 262 tl dediler. 250 verdim çıktım öntur. tebrikler öntur. enayimiym ben