İlk cevabı ben vereyim adını hiç duymadım ve kullananıda görmedim.Çok kaliteli olduğunu zannetmem ki bir arkadaşın aracında adını şimdi hatırlayamadığım bir akü vardı 1 sene kullanamadı.Akü aracın kalbidir Mutlu,Varta gibi markalardan şaşmayın derim..
4 yıldır Şaşmaz Oto Sanayi de satışını yapmaktayız.Ürün ile alakalı bir şikayet bu zaman zarfında olmadı. Mutlu ve İnci akü gibi servisine götürüp değişim yerine bir sorun söz konusu olduğu zaman 2 yıllık garanti süresince Taşdemirler'de birebir değişim yapılmaktadır.Taşdemirler Oto Yedek Parça tarafından önerilen bir markadır.
Klas marka akü daha once hic duymadım. Ama kaliteli diye varta aku almıştım. 2 Yıl Garantili 13.AYDA sabahtan çalışma da problem vardı. Garanti den değişti. değişen İkinci akü de tsm 1 yıl sonra bitti. Garanti ilk aküyü aldığım tarih olduğu icin tekrar degisim yapmadilar. Bende İnci marka akü aldim .tam 3 yıldır kullanıyorum. Bence varta da o kadar kaliteli değil zaten Çin de üretimi GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece şunu söyleyim al malın iyisini çekme kaygısını :RpS_thumbup: onu alacağınıza mutlu akü alın derim.
benim aracı aldığımda üzerinde klas 75 amp akü vardı garantisi bitmemiş daha bundan bir ay önce aracın kontağını açtığımda gösterge ışıklarını bile yakmadı başka akü takıp çalıştırdım gittim bayiye araca baktılar kaçak varmı diye herangi bi sorun yok araçta bir gün sajda tutup verdiler aküyü tekrar aynısını yaparsa getir bakalım çaresine dediler yine bu akşam hadi bi çalışta gidelim dedim erama gösterge ışıkları bıle yanmıyo bu sefer degişmezlerse aküyü gözleri önünde kaldırıp yere vurararktan parçalayıp mutlu alacam bence az pahalı olsun mutlu olsun derim
Aynen mutludan başka akü kullanmadım bu güne kadar ve 5 yıldan öncede bitmediler. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
16.10.2014 tarihinde aldığım Klas akü 05.11.2016 tarihinde bozuldu yani garanti bittikten 20 gün sonra.Almayın aldırmayın.
ben de 2005 senesinde Akas marka akü almıştım, 2-3 ay sonra bozuldu, satan adam "yan yattı çamura battı" taktiğiyle para iadesi yapmadı. bir süre peşinde koştum sonra vazgeçtim.
Bir kaç gün önce ben akü aldım best ile varta arasında gittim geldim. Daha önceki akü 5 yıl gitti daha da giderdi ama kış geldiği için eninde sonunda değişmesi gerek olacağından varta akü aldım.
Kullanıyorum bir şikayetim yok.Guvendigim bir servis önerisiyle almıştım.Cok fiyat farkı varsa alınabilir,ama yoksa mutlu , inci daha bilinen aküler.En azından herkes iyi der.İyidir de