merhaba iyi akşamlar arkadaşlar. 2009 accent era 1.5 crdi vgt start aracım kalorifer açıkken şoför kısmı soğuk üflüyor fakat yolcu tarafına hafif ılık üfleme var. ne gibi bir sorun olmuş olabilir fikri, bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?
Bu eralarda genelde yaygın zaten. 17 senedir antifirizsiz binmem. Sürücü tarafı yolcu tarafına göre biraz daha soğuk üflüyor. Torpido sökülecekmiş de petek değişecekmiş 5000 lira istedi usta vermedik tabii. Orjinal petekle kullanıyoruz. Devirli kullanınca daha da ısıtıyor. Antifiriz değiştirince sıcak üflemesi bariz arttı. Derecesi iyi falan demeyin. İmkan varsa en fazla 2 yılda 1 değiştirin. En kötü petek değişimi elimden gelir diyorsanız forumda tamir kılavuzları paylaştım. Bakabilirsiniz
anladım hocam kronik sorun gibi birşey yani. Bende yeni aldım aracı daha 1 hafta oluyor 2 3 gündür dikkat ettiğimde böyle bir sorunla karşılaştım garibime gitti sonra hemen buraya yazdım. 3000 km sonra yağ su bakımı yaptıracağım zaten o zaman yine bi genel kontrollerini yaptırırım.