1 Navigasyon Nasıl Yüklerim 2 Jailbreak Adında Bir Proglam Varmış Ücretli Uygulamaları Açıyormuş Zararı Varmıdır Ne Nedir İos 5.1.1 Kullanıyorum
Jailbreak'siz İphone 'mu kaldı ? bir çok kullanan tanıdığım var hiç biri sıkıntı yaşamadı bu güne kadar .
Bende Bu Kullanıcıların Arasına Katılayım Diyorum Pek Fazla Detaylarını Hiç Bilmiyorum Nerden Ve Nasıl İndirebilirim Nasıl Kurmam Gerek Ayrıca Bir İki Arkadaşım da Ücretli Uygulamaları Kullanmak İstiyor Ama Araştırmacı Ruhları Sıfır Anca Facebook İle Whatsapp
http://www.iphoneyardim.net/forum.php bu siteye bakın herşey mevcuttur videolu anlatımlarda vardır ben bu siteden yararlanıp jb yaptım hiç bilmediğim halde neredeyse uzmanı oldum gibi gibi
Jailbreakin untethered olanı tercih edileni. En son 5.0.1 için çıkmıştı, yani ben onu kullanıyorum. Daha sonra versiyon yükseltmesi yapmadım. 5.1.1 için var mı bilmiyorum. Ama bu konudaki en faydalı kaynak google. Oradan forumları karıştırarak çok detaylı yazılı ve vidyolu anlatımlar bulabilirsin Özhan abi. Çok harika bir olaydır. Adım adım hareket ettikten sonra zor birşey değil. Sadece bilgisayardaki ilgili kısımlara tıklaman yeterli. Adamlar her şeyi hazırlamış zaten. Sen sadece gereken dosyaları indireceksin. Jbsiz Apple ürünü pek cazip değil
Abi öncelikle jailbreak için forumlarda birsürü seçenek var.5.1.1 için jb var untethered olarak. Navigasyon olarak ise ben Tomtom kullanıyorum harita ve seçenekleri çok fazla.Onu da jb yaptıktan sonra yükleyebilirsin. Öncelikle jailbreak olayını halletmen lazım gerisi kolay
Sonunda Sorunsuz Bir Jb Yaptım Şimdi Geldi Navi Kurulumuna Dün Arkadaşın İphonunda Tom Tom Vardı Gece Karşıya Geçtim Şişli - Ümraniye Bi Gps İle Bağlantı Kurdu Koptu Gitti Geldi Allahtan Yolu Biliyorduk
Konum servislerini muhakkak açık tutamalısınız gps oradan açık durumda oluyor ins ten indirip yükleyin 100mb gibi bir dosya Tom tom yada navigon indirip kurun ikiside iyi uygulama