İnternette dolaşırken buldum. Enterasan ve komik geldi. Vaktiniz olursa okuyun. Hyundai yorumlarına, ailesinde 2 adet accenti olan biri olarak katılamasam da yazıdaki bazı noktalara katılmamak mümkün değil. Arabalara göre Şoför Karakterleri
Aptalca bir yazı olmuş, yazan tam bir gerizekalı ve ezikmiş. Kia ile dinci kesimin zerre alakası yok, üretenin dini bile yok, Türkiye'de satanlar biracı Ayrıca konu ilgili bölüme taşınmıştır, dikkat edelim lütfen.
Aynı sitede iki yazı daha otomobiller üzerine. Tespitler ilginç, demek ki çok çekmiş yazar. 3 M: Mercedes, Murat, Maganda Üçlemesi Trafikte kadın Mantığı
bunu yazan dusuncesizin arabası ne merak ediyorum porshe yada ferrari galiba her markaya bir kulp bulmus
BMW olduğunu söylüyordu, bir yerlerde. valla ben her marka kullanan "maganda" bulabilirim sizlere. Özellikle de İstanbul'da.
bunu yazan arabalar ve sürücüler hakkında, trafik hakkında psikoloji falan mı okumuş kendi kedine yorumlar yapıp dengesiz dengesiz kanatlere varmış. bence önce kendi ezikliğini tatmın etmeye çalışmış .aslında kendisinin bir psikoloğa gorünmesini tavsiye ediyorum.