Arkadaşlar merhabalar.i20 araçlar dikkatimi ve ilgimi çekmeye başladı.2. el olarak i20 almayı düşünüyorum. Pek bir bilgimde yok bu araçlar hakkında. Bir sürü paket var. Hangisi full hangisi boş pakettir acaba. 1.4 motorlarda da bir kaç seçenek görünüyor. Bunlar hakkında da bir bilgi verebilir misiniz? Öte yandan dizel mi önerirsiniz yaksa benzin & LPG mi? Yakıt tüketimi açısından hangisi karlı acaba? Bu konularda beni bilgilendirseniz sevinirim. İyi çalışmalar dilerim.
Paketleri tek tek bilmiyorum ama şahsen 1.4 benzin+lpg olurdu benim tercihim. D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Benzin & LPG'in yakit tuketi az mi dizele gore. Yoksa benzin motorlarinin bakim maliyeti daha az ondan mi acaba? Hani Neden benzinli onu aciklarsaniz bende fikir sahibi olayim
Benzin + LPG'li ve Sense paketi i20 gözü kapalı alabilirsiniz. Yakıt açısından dizel ile pek bir farkı bulunmaz ama bakım olarak cebinize biraz daha belki avantajınız olur.
Lpg ile dizel yakıt konusun yerine göre lpg az yakabiliyor fakat bağaj da yer kaplıyor i20 alsam lpg li almam C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi