İyi günler arkadaşlar.İ20 almayı düşünüyorum fakat bütçem jump donanıma yetiyor.Sizce bu donanım alınır mı?Çok mu boş duruyor.Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
Aracın donanım paketine baktıysanız ve mevcut olmayan donanımlar sizin işinize yaramayacaksa neden alınmasın. Ha ille de alaşım jantı, hız sabitleyicisi, sis farı, gündüz ledi vs. olsun diyorsanız o zaman alınmaz. Tamamen sizin beklentilerinize ve zevkinize kalmış.
Paran hangisine yetiyorsa en iyi araba odur sıkıntı yapmayın lakin yakıtından çok şikayetçi arkadaşlar i 20 nin hesaplamasını yapmayı hiç ihmal etmeyin
kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim kesinlikle jump paket almayın.3 4 bin fazla bulun buluşturun style+ alın.daha sonra aradaki donanımları ekletmek isteyeceksinizdir ki bu size daha pahalıya mal olacaktır.yakıtı ile ilgili aklınızda soru işareti olmasın.full şehin içi kullanımda 28-30 kruş yakmaktadır 7000 km de ki deneyimim.
teşekkürler arkadaşlar tek korkum yakıt benim de fakat 30 bin nüfuslu bi yerdeyim burası da şehir dışı sayılır.
Almayın lütfen almayın, sonra dolusunun özelliklerini görür benim gibi çıldırırsınız kesinlikle jump almayın. Benim araç jump kasa ve keşke bir kaç bin daha çekip dolusunu alsaydım diyordum. Kesinlikle almayın jump a karşıyım .
Donanımlı araç elbette güzeldir. Fakat jump alınır mı diye soran arkadaşın bütçesinin kısıtlı olabileceğini düşünmek gerekir. Yoksa STYLE+ alınsa bile eklenecek donanım bulunur. Dara düşmeden ne alabiliyorsan bence onu al. Belki de kredi çekeceksin, ne kadar fazla çekersen faizin o kadar artacak. Faize vereceğim parayı benzine yatırır, yazın da klimamı açar tepe tepe gezerim. Şahsen bu benim fikrim.
benim arabayı satıp üstüne de kredi çekeceğim o yüzden ne kadar az olursa o kadar iyi olur jump ile style arasında 5000 var.
A serisi mercedes alacağım desem a dan c ye c den e ye e den s serisine kadar gider, bunun sonu yok. Ben cepteki paraya bakıyorum, aldıktan sonra sıkıntı çekilmesin, borç öderken araba kapıda yatmasın istiyorum. Alan tepe tepe binsin, gezerken radyosundan sevdiği şarkıyı dinlesin, arabasıyla gezmenin keyfine varsın istiyorum. Bütçem Jumpa yetiyor demiştiniz. Donanımsız arabaya binmek inanın ayıp değil. Sözün kısası karar sizin. Lüks olsun kapıda dursun, pencereden seyreder keyif alırım derseniz onu da siz bilirsiniz. Saygılarımla.