S.a arkadaşlar aliexpres ten orjinal i20 geri görüş kamerası getirttim fakat kocaeli hundai servisi biz dışardan ürün takamayız diyor garanti kapsamıyor felan .... ben garanti istemiyorum dedim nafile kendileri plakaya takılanları olandan 400 tl takıyor bu nasıl iş anlamadım ben 10 dolara kamerayı getirttim orjinal ) fakat taktıramadım takan yer varmıdır bildiğiniz pazartesi yalova hundai onurlu ya gidecem bakalım o nediyecek
Kamera güzel görünüyor , servisin takacağı belki daha kötüdür ama illa ben takayım istiyor ve hemen garanti silahını kullanıyor , dışarıda taktır ve sadece kamera ile ilgili elektrik bağlantı arızalarını garanti dışı tutabilirler , dışarıda taktır kullan bence.
Bunun görüntüsünü nereye verdireceksiniz birde ali expres linkini atarmısnız SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne garantisinden bahsediyorlar? Sözde garanti onların hepsi. Siz istiyorsanız taktırın taktırmasanız da garanti diye birsey reelde zaten yok.
Her konu başlığı altında garantiye giydirilmesini ciddi mana da anlamıyorum. Bilmesek şu forumda kimler neler halletti garantiden eyvallah diyeceğim. HTC Desire 500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten para tuzağı olduğu için bu servis meletleri takmaya teşebbüs etselerdi şaşardım, Bende dediğinize katılıyorum Yusuf bey, çok güzel takan oto elektirikçileri var.