Herkese iyi günler... hyundai getz aracım vardı çok memnundum model yükseltmek için sattım. Şşmdi i 20 cvvt jump 1.2 almayı düşünüyorum 2013 model . Bu araç'ı öneren varmı ? Bu araç hakkında bilgisi olan varmı ? Yardımcı olabilirmisiniz? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende ayni model sense donanimi mevcut.arac fiyatına gore iyi.cekiste falan cok farkli bisey beklemeyin fakat bircok farkli markanin 1.2 atmosferiklerine gore iyi gidiyor.yalniz jump yerine sense donanim neden almiyorsunuz?jump en bos paketi o modellerde sense ise en dolusu...
Kardeş şuan bana çok yardımcı oldun ben jump'ın boş paket olduğunu senden öğrendim çok teşekkür ederi . Ne alacağıma karar vermiş değilim malum fiyatlar epey abartı 45-50 arası nehi önerirsiniz? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
45-50 arası bütçe varsa i20 nin yeni kasa 2014-15 model style paketini alabilirsiniz.hız sabitleme yokuş kalkış desteği park sensörü standart. SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam o fiyatlara yeni kasada alinabilir fakat sense donanimda da hiz sabitleyici ve sinirlayici,karartmali dikiz aynasi,far sensoru ,yagmur sensoru, gunduz fari,sis lambasi,aluminyum jant,multimedya v.s neredeyse hersey var.sizin tercihinize kalmis fakat ben olsam o fiyatlara cikabiliyorsaniz tercihimi yeni kasadan yana kullanirim