Arkadaşlar selamlar. Bir süre önce Getz sensör montajı ile ilgili bir kaynak bulamadığım için şu konuyu açmıştım: 2005 Getz'e Park Sensörü Takmak Hakkında Net bir sonuç alamayınca, sensör sistemini deneme yanılma yöntemiyle takmaya karar verdim. Kişisel blogumda konuyla ilgili resimli bir anlatım yaptım. Belki bundan sonra bir arkadaşın işine yarar diye buraya not etmek istedim. Saygılar. Yazı: Park Sensörü Macerası
Hocam şöfor koltuğu ile konsol arasındaki çıta dediğiniz yer tam olarak neresi yavv anlamadım o göstergeyi nasıl koydun oraya
Konuyu görünce bende takarım getzime derken başladım okumaya. S Kendimi sizin blog ta buldum birden. Bıraktım konuyu okumayı sizin blog ta takılıyorum.
Canı Gönülden Teşekkürler, Esasen kendim için değilde, eşim için almam gerekiyordu (açık ara parketmek iyide çoğu sefer tamponu çarpmak daha masraflı). En basit oto elektrikçilerde bile 100-150 TL arası fiyat istenirken, 50 TL ye alacağım sensörü kendim nasıl takarım diye kıvrandığım oldu ve vazgeçmiştim. hoş sayısız bilgisayar toplamış ben araç konusunda tedirgin oluyordum ki artık siparişini verdiğim sensörü takabileceğim.
Elinize sağlık, birde tam ortaya bir geri görüş kamerası da ekleyince çok daha güzel oluyor, yalan olmasın kamera, ayna, işçilik dahil servise 300 liraya falan taktırmıştım sanırım...
Arkadaşlar benimkinin Lcd ekranı bozuldu. Herhangi bir park sensörünün ekranı mevcut sisteme takılabilir mi?
Merhaba eline sağlık çok güzel bi çalışma olmuş. merak ettiğim bişey var teyp marka ve modelin nedir. birde konsol ışıklarını kırmızımı yaptın yoksa orjinal ışıklarmı onlar. teşekürler. bu yazıyı gördükten sonra bende takma kararı aldım.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Umarım güzel sonuç alırsınız. Sağolun. Evet, asıl güzel olan bence de kamera ama dediğiniz gibi pahalıya patlıyor. Ben bu sensörü alırken, n11 satış sayfasındaki açıklamalarda, parça desteği verdiklerini yazmışlardı. Yani sadece ekranı alabiliyorsunuz sanırım. Onun dışında, eğer aynı marka ise bence modeli farklı da olsa uyar. Çünkü genelde aynı mantıkla çalışıyor bu aletler. Siz yine de iyice araştırıp öyle masraf yapın. Selamlar. Teşekkür ederim. Cevabınızı gönderdiğiniz özel mesajda da verdim ama buraya da yazayım belki merak eden başkaları da olur. Konsolun ışıkları kendi orijinal ışıklarıdır. Konsol derken göstergeden mi bahsediyorsunuz tam anlamadım aslında. Gösterge içindeki arıza-akü-elfreni-emniyet kemeri ışıkları zaten kırmızı yanıyor kontağı çevirince. Onun dışında resimlerde konsolda görünen ışıklar ön ve arka sis lambalarının "açık" ışıklarıdır. Fotoğraflarda görünen tüm ışıklar ve arabanın tüm aksamı orijinaldir.