Öncelikle cümleten selamun aleyküm abiler kardeşler arkadaşlar 2005 1.3 gls getz imi satmayı düşünüyordum sonradan vazgeçtim ve arabayı biraz değiştirmeye karar verdim.ama bu konunun hem anemisi hem yabancısı olduğum için ne yapabilirim bilmiyorum oyüzden sizlerin yardımlarını bekliyorum. Resimleri atıyorum daha rahat yorum yapabilin diye. İlginiz için şimdiden teşekkürler...
Tampon ve kapı kuşaklarını gövde rengine boyatabilirsin. Kaputtaki karbon kaplamayı acilen sökmen lazım, tavandaki iyi ama kaput hiç olmamış ( tamamen kişisel görüşüm ) . Sonrasında jantları 15" ile değiştirebilirsin ( özellikle beyaz jantlar bu renkte süper duruyor ) Bide spor yay alırsan tadından yenmez Saygılar..
Valla ne yalan söyleyim kaput benim de hoşuma gitmedi. Cam çıtaları için krom kaplama, Mercek far aracın dış donanım için yapılabilecekler. Dış kısım zaten yapılmış. Cam filmi falan tam maşallah. İç mekan için bişeyler düşünülebilir. Müzik sistemi merakınız varsa sistemi mesela.
Bence herşeyi tamam bu arabanın bu aşamadan sonra yukarıdaki mesajda eklediğim bir üst klasmana geçiş yapması gerekebilir böyle kalsa bile iyi. Şu an güzel yani rengi de nefis açık yeşil caddeci tarzı parlak bir renk.
Eyvallah arkadaşlar önerileriniz çok güzel dikkate alıcam..araçla işimi bitirdiğimde son halini gönderirim yine inşallah
Kaputtaki filmi sökün hocam güzelim fıstık yeşili rengin hoşluğunu örtmüş. Krom çıta ve abartı olmayan mercekli far kullanabilirsiniz, bence arabayı alçaltma hoş bir görüntü değil bana apaçi işi gibi geliyor. Bir de şu kabartılı app plakanın nesi güzel duruyor ne kerameti var hiç anlamış değilim