İki arabaya tam karar vermiştim. Hyundai Elantranın lpgye uyumsuzluğu, Avensis e hanımın şiddetle karşı çıkması, benim zaten çok didikleyip zor karar veren kafamı karmaşalara itti yeniden... Arkadaşlar Jettaların lpgye uyum 1.6 102 hp motorları var. Arkadaşa sordum çok eski motor ama ww in lpgye uyumlu motoru dedi. 0-100 kmsi 12.2 saniye gözüküyor. Yani benim Accent ten bile kötü 10,5 sn. Meğer otobanda rampalarda geride bıraktığım bu araçlar basmadığından değil gitmediğinden arkamda kalıyormuş. Hatta arkadaşın dediği bazı audi ler seatlar skodalar bu motordan kullanıyormuş. Birde yakıt olarak lpgde senin accentten çok yakar dedi. Nedir bu hitler motor değer mi bu motor Jetta almaya. Uzun yola çok gidiyorum. Şehiriçi günlük 25 km yapıyorum. Yılda 20 bin km yapıyorum %60 ı uzun yol. İlk izlenimim: Performansı düşük, Yakıtı yüksek, Teknoloji eksi. Lpgye uyum harika. Bu motor aracı lpgli kullananlar var mı?
Hitler motor 8V bir motordur. VE Lpgye uyumludur. .Zaten alanların çoğu lpgli kullanır Günümüzde bile bu hitler motor kullanılıyor.. İsmide Adolf hitlerden kalma olduğu için böyledir
Sırf bu motordan sebep Vw gurubunun beğendiğim arabalarını almaktan beni vazgeçiriyor. Bu motor birçok modelde kullanıldı. 1.6 8v 102 hp gücünde. Benzinli olduğu için sorun çıkarma ama güç ve teknoloji olarak çok geri bir motordur 97-98 yılında üretilmeye başlanılan bir motor.
Evet tam olarak o yüzden oluyor. Türkiyede Benzinli araca lpg takılır mantığı olduğu için fiyatta hemen fırsatçılık ön plana çıkıyor. Dediğiniz gibi Yakıt olarak azda değildir.
sadece lpg muhabbeti yuzunden bu motora sahip pert kayitli araba bile 20000 ediyor vw golf de. ALLAH is arkadasim basta olmak uzere herkese gonlune gore versin
arkadaşımda a3 vardı kısa mesafe 1.3 yumurtayla bile geçmek mümkün hızlandıkça açılır 220 gördüğümüzü hatırlıyorum motor sesi çok tatlı kara düzen performans çok da düşük sayılmaz ben tavsiye ederim
Sırf lpg uyumlu diye yakıt tüketimini gözardı etmeyin.. İkiz kardeşimde 2004 golf var...1.6 hitler motorlu ve otomatik vites... İstanbulda 13 litre civarı benzin yakıyor..Buna tüp bağlasan ( illaki gazı %20 fazla yakacak ) 15-16 litre gaz yakacak.. E az mı 15-16 litre lpg tüketimi...Oda motor ayarı v.s herşeyi tamsa.. O kadar masraf yap, araba al, tüp bağlat bide gazda 36-38 kuruş yaksın.. Sonra forumlarda görüyoruz yakınanları, su gibi lpg harcıyor diye Naapim ben böyle hitler motorunu ???
serdarın 2.4 sonata 15 lt lpg yakmıyor 2008 manuel lpglisini kullandım arkadaşımın aracı. yakıtını bilmiyorum ama performansı aşırı ölü değil, yeterli bence. ara hızlanmaları elbette aman aman değil. kasa ağır motor yetersiz kalıyor muhtemelen.
Skoda audi seat vw hepsinde kullanilan bir motor.. enistemin octaviasi da bu motordan... performans iyi degil... hitler denmesinin bir nedeni de kolay kolay yipranmayan ve ariza cikarmayan bir motor olmasidir
hyundai çok yakıyor diyenlere gelsin o zaman 1700 kg, 2.4 lt motor, otomatik vites, 2 km kullanımda hala 14 lt lpg
Yeni nesil tsi motorlarda sanirim 8v. Bir tanitim videosunda gormustum sanirim vw valf den tasarruf ediyor HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi