Arkadaşlar edirnede ikamet ediyorum Hyundai 1.5 admire 2003 var hararet yükseliyor kalorifer ısıtmıyor şu kaynatma eksiltme yok termostat değiştim 2 kez ama sorun devam ediyor bilgisi önerisi olan yardımcı olursa sevinirim çok teşekkürler..
Kalorifer peteği tıkanmıştır. Temizletmek sonra takip edip sonuç vermezse değiştirmek gerekir. Hararet göstergesine gelince forumda bol bol konusu var. Yalancı hararet olarak geçer. Ek şase kabloyla sorunu çözen çok forumdaş var Sonata NF 2.4
Conta yakıyor muhabbeti yaptılar bazılarıda ne contası kardeşim o kadar kolay değil öncesi var dediler iyice kafam karıştı petek ve kalorifer temizliği yaptırıcam bunun bir etkisi olurmu
Motor normal ısı derecesine geldiğinde kaputu açıp radyatöre giren hortum ile aşağıdaki çıkan hortumu elle yoklayın. Üstteki sıcak alttaki daha az sıcak olmalıdır. Bunlar normalse kalorifer peteği ve ek şase kablosuna yönelmeniz gerekir diye düşünüyorum. Yine de forumdan tecrübeli arkadaşlar fikirlerini beyan ederler Sonata NF 2.4
Benimde yeni temizlettim kaloriferi yine soğuk üflüyor cok açınca.Biri conta der biri kapak der hicbir şey anlamadım.Bunlar nasıl usta anlamadım hicbir sorunu çözemiyorlar.
geçmiş olsun kardeşim ilk olarak aracı kesınlıkle o şekilde kullanma büyük masraflara yol acar termostatı degiştirmen çözüm olmayabilir çünkü sıfır termestatta arzalı çıkar çıkıyorda termostat belli bir sıcaklıkta su akışına ızın verir soğuk havalarda aracın çabuk ısınmasını sağlar çogu usta yazın termostatı iptal eder su sürekli olarak devir daim etsın araç hararet riski yasamasın diye ama buda sıkıntı aracın ısınmaz ve ısınmayan çok geç ısınan araç asırı yakıt harcar çünkü araç zengin karışımı yakar sogukken ecu aldıgı verilere göre yakıt hava ayarını yapar böylelikle aşırı yakıt harcanmasının önüne geçilir gelelim sorununa 1. devirdaim motor blok içindeki su akışını saglar periyodik olark ustalar yıllar içinde bunun risk oluşturmaması için yenilenmesini önerir çünki zamanla aşınarak özelligini yitirir ve görevini yapmaz bunun bozulmasını beklemen gerek yok yani senin aracında devirdaim kolay degişecek üst bölgede ve ucuz ama hayati bir parca işinin garantiye al saglıklı bir motor için bunu yenile eger daha önce yenilemediysen 2. muhtememlen radyötör tıkanmıştır bunu işini bilen bir usta anlar ve radyötörcü bunu şislemek suretiyle açıyor ama bana sorarsan durumun el veriyorsa bunuda yenile garanti olsun bazen şişlenen radyötör gene tıkanıyor düzenli ve ayarında antifiriz kulanılmayan araçlarda encok yaşanan sorunlar tıkanıklık tır pas ve kireç tıkama yapar 3. radyötör borularıda tıkana bilir 4. radyötör fanı açmıyor olabilir 5. blok içinde ki su kanalları tıkalı olabilir bunlar olası seyler siz saglam bir ustaya en kısa zaman da aracınızı gösterin harararet çok önemli dir allah kolaylık versın