Bu lastiği kesinlikle almayın kauçuk değil plastik naylon yani bu kadar adi bir lastik olmaz. Aldığım günden beri yağmur şakır şakır yağarken lastik yeri tutturamıyor. Bedava verseler almayın tüm Goodyear ları lastikçiler almayın diyor. Abs yoksa michelin alın 2 bin fazla verdim 11 271 hepsi takma dahil. Video isteyen varsa tel girsin Watsaptan atayım güvenlik kamera görüntüsü 66 la nasıl arka kaymış.
eagle sport, goodyear'ın ucuz serisidir. hiçbir markanın ucuz serisini almamak lazım. kullanıcılar için büyük sıkıntı oluyor.
Evet goodyear ı ķomple kötülemekten ziyade modeli kötülemek daha mantıklı olacaktır. Ben efficient grip performance kullandım. Çok memnun kalmıştım. Ayrıca goodyear ın kışlığından da çok memnun kalmıştım.
Bu modelin 2. sini kullanmıştım yazın sıcağında araç Elantra MD kasaydı,lastikler daha yeni alınmıştı.60 la giderken 200 metrede zor durduğumu biliyorum böyle bir şey yok,kesinlikle vasat lastikler.Ancak model olarak bakmak lazım,EGP modeli bile kendi içinde 2'ye ayrılıyor,iyisini almak lazım.
Toptancı fikir doğru değil evet , 35 yıldır araba kullanıyorum , en çok aldığım lastikler : Pirelli , Lassa , Michelin ve en son Falken. Bunların içinde en sesli olanı Lassa idi. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben bu aralikta daha disleri yeni iken cope attım kisliklari takerken. Lastik yağmurda kizakliyor. Frenleme berbat. Lastik yolda geziyor resmen. Almayin sakin.
Ülkemiz genelde yağmur kuşağında lastik seçerken yağmur desenli tercih etmek doğru olacaktır Michelin hiç tercih etmedim ismi var ve pahalı kumho,hankook başarılı üretimler olarak görüyorum ve tercihim arasındadır şimdiki lastiklerim 1 yildir laufeen oldukça menunum
Eagle Sport için her yerde diyoruz kimse almasın diye yıllardır. Ayrıca sadece ıslak değil kuru zeminde de çok kötü. Parasının lastiği değil asla. SM-M336B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen yıl bu Eagle Sport modeliyle tanıdığım biri uzun yolda aniden lastik patlaması sonucu kaza atlattı. Allah'tan araç kendi ekseninde dönüp şarampole inip durmuş. Lastikler üretim tarihi itibariyle 1 yaşında bile değildi. Yandan sanki bıçak çalmış gibi 3-4 parmak kalınlığında yarılmış. Aynı lastiğin daha kötü halini geçen mayısta lastiklerimi yenilerken Conti bayisinde gördüm sordum; sahibi yine 3-5 aylık lastiğin aniden yarıldığını söyleyip Conti ile değiştirmiş! Aman diyim, bu Goodyear "Eagle Sport" modelinden uzak durun.