Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

gold vip protect hakkında

'Bilgisayar / Teknoloji / Bilim / İnternet' forumunda aliii0752 tarafından 1 Kasım 2013 tarihinde açılan konu

1. aliii0752

aliii0752 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    534
    Ad Soyad:
    Ali İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    11.11.2012 tarihinde Trabzon forum gold mağazasından motorola atrix cep telefonu aldım alırken mağaza görevlileri vip protect diye harici bir kasko olduğunu herhangi bir arıza da 1 saat içinde değişim yapıldığını söylediler. Bende vip protect kaskosunu yaptırdım. 29.10.2013 tarihinde telefonun şarj olmaması, tuş ışıklarının yanmaması, ve ekranın algılama sorunlarından dolayı yine aynı mağazaya cihazı değişim yaptırmak için götürdüğümde teknik servise gönderecekleri cevabını aldım. Yaklaşık 1 saat konuştuktan sonra içime sinmesede cihazı merkeze yollanmasına razı olmak zorunda kaldım. Orada, hakkımı arayacağımı ve tüketici haklarına gideceğimi belirttim. Cihazın ne olacağı hakkında hiçbir fikrim yok. Gold mağazası bile tam bilgi veremiyor. İnternetten araştırdığım kadarıyla da bu vip protect ile ilgili de bir çok şikayet var. Ayrıca gold firmasının paralel ithalat yaptığını yazanlar bile olmuş. Buraya yazmamın nedeni de bu şekilde olumsuz bir problem yaşamanıza engel olmaktır. Saygılarımla

2. alper03834

alper03834 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Alper D.
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Evet Gold Paralel İthalat Yapıyor(Ürünleri Direk fabrikadan Alıyor Distribütör den almıyarak daha ucuza getiriyor) ama Teknik servis Hizmetini Yetkili Servis Yapıyor.Teknik Servis Tamir eder Gönderirse Tüketici Hakem Heyetine Basvurabilirsin..Gold vip protect ayagına çok kişiyi magdur ediyor sadece pazarlama için yapılıyor.Arkadasımın İphone 4s Wifi sorunu Vardı Cihaz 20 günlüktü tamir edip gönderdiler..Hakkınızı Arabilirsiniz...

3. aliii0752

aliii0752 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    534
    Ad Soyad:
    Ali İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    tamir edilip gelse bile değşim talep edebilir miyim ?

4. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Gold Bilgisayar gibi bir kuruluşun böyle insanları kandırması abest ötesi. Geçmiş olsun umarım sonuçtan memnun olan siz olursunuz.

5. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Zamanında laptop konusunda garanti mağduru oldum. Ondan sonrada hiçbir zaman garantiye güvenmedim. Gold dan 1 sene içinde 6000 liralık malzeme aldım. ( tv, foto makine lens) Herhangibir sorun yok şuan. Aldığım ürünler piyasada en ucuz gold da idi.

6. aliii0752

aliii0752 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    534
    Ad Soyad:
    Ali İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Paralel ithalattan dolayı olabilir abi insallah bi problem çıkmaz iyi günlerde kullanırsınız

7. eskiyeni

eskiyeni Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    Murat Hedef
    Yaşadığınız Şehir:
    51-NİĞDE
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Gold bilgisayarın kuran şirket ithalatçıdır Metro Elektronik olarak geçer ayrıca aynı şirketin Hızlıal,Sanalpazar firmalarıda vardır. Getirdiği cihazları bu gibi siteler üzerinden pazarlar paralel ithalat derken cihazınızın garanti belgesinde hangi firma yazmakta belirtirseniz yada imei numarasını sorgulattığınızda ortaya çıkacaktır. ayrıca metro elektronik garanti konusunda sıkıntı çıkartmaz.

8. aliii0752

aliii0752 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    534
    Ad Soyad:
    Ali İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    umarım çıkartmaz. zaten en başta onların dedikleri oldu. Anında değişim yapılmadı umarım başka bir sıkıntı çıkarmazlar

9. eskiyeni

eskiyeni Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    Murat Hedef
    Yaşadığınız Şehir:
    51-NİĞDE
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Hocam bir sorun çıkarsa metro elektonikte tanıdıklar var yardımcı olmaya çalışırım.

aliii0752 bunu beğendi.
  10. aliii0752

aliii0752 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    534
    Ad Soyad:
    Ali İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    cihazı ilk gönderdiğimden beri 1 ayı geçti. cihaz 2 kez trabzondan istanbula gitti ve bugün yine geldi. Tabiki tamir edilmeden gönderildi. bizde 3. kez geri gönderdik ama hala değişim yapılamayacağını söylüyorlar. benim bu 1 aydır maduriyetime de yapacak birşey yok deniliyor. tamamıyla gold dan soğudum. Golddan birşey alacağınızda durup iyice bir servis olayını düşünün yanlış anlaşılmasın. Maduriyetimi anlatmak istedim

11. Sertdemirli

Sertdemirli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    Soner SERTDEMİRLİ
    Hocam şimdi ben goldu savunmayacağım size. Ancak verilen eksik bilgiyi tamamlamak istedim. Müşteriye cazip gelen 1 saatte değiştiriyoruz olayını söyleyip vip satanlar satıcı değil tezgahtardır sokaktan geçen bi adamdan farkı yoktur acıyorum onlara. Ben goldda promotör olarak çalışıyorum. Promotör ne derseniz a markasının ürünlerini satmakla yükümlü kişi demekdir. Şimdi gelelim VİP ye ;
    - VİP Cihazın sizden kaynaklanan sorunlarda (teknik servis yapmıyor biliyorsunuz) geri iade hakkına sahip olmanız demek. Şöyle ki;
    - ilk 6 ay içerisinde ücretin %70ini 6 aydan sonra %60 ını geri teslim ediyorlar. Tabiiki nakit değil. Carinizde paranız olur goldda harcarsınız.
    - Diyelimki ekranı kırdınız 500 tl tuttu. Cihazı 5 ay önce 1600 tlye aldınız şuanda fiyatı 1200 lira siz dersiniz ki hayır kardeşim yaptırmayacağım al iadesini ve iade işlemi başlar sizin carinize 1120 tl yüklenir 80 tl üstüne verir sıfırını alırsınız. Araba kaskosu değildir VİP kırıyım hemen yapsınlar yada sıfırını versinler diye bir dünya yok. çünkü vip cihaz başınadır her sene yenileyemezsiniz yani sizi bağlayıcılığı yoktur.
    KISASI ABİM CİHAZI ALIP GÖTÜRDÜĞÜN TARİHTE ANLADIĞIM KADARI İLE 1 SENE OLMAMIŞTI BUNUN İADESİNİ AL BAŞKA CİHAZ ALACAĞIM DEMEN YETERLİ İDİ.

12. aliii0752

aliii0752 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    534
    Ad Soyad:
    Ali İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Ben telefonu ilk gönderdiğimden beri 1 ayı geçti ve tamir olmadan geldi ben tamir olmasına razıydım ancak bu durumda mağdurum. Fakat hala mağaza dışında bana yardımcı olunmuyor. vip protect kısmını arıyorum c,hazınız gelsin hallederiz. 1 aydır bu telefon gidip geliyor niye böyle oluyor, niye çözüme ulaşmıyor diye soruyorum bizim yapabileceğimiz birşey yok diye cevap alıyorum. Benim illaki telefon değişsin diye bir beklentim yoktu onlar bu şekilde davrandığı için bende değişmesi için baskı yapıyorum

13. Sertdemirli

Sertdemirli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    Soner SERTDEMİRLİ
    Şuan doğru yoldasın cihazın iadesini iste. Yada garantiden değişim çingenelik yapmak gerekiyo şu saatten sonra başka tavsiyem yok malesef.

14. aliii0752

aliii0752 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    534
    Ad Soyad:
    Ali İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    abi beklettiler ama sonun da cihaza değişim geldi belki saatlerce telefonda konuştum ama halloldu sonunda şimdi de haftasonunda olan indirimleri bekliyorum

-

Bu Sayfayı Paylaş