Merhaba arkadaşlar, Aracım 160.000km ve bu zamana kadar amortisör değişimi yapılmadı. Değiştirmek istiyorum fakat tavsiyenize ihtiyacım var. Maysan Mando ile ilgili genellikle olumsuz yazılar okudum. KYB düşünüyorum, sizin fikriniz nedir? Tecrübe edenlerden arkadaşlardan tavsiyelerini rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
getz için genellikle piyasada maysan mando yok orjinale en yakın kore mando var, maysan mando daha ziyade accent era için var. forumda birçok kişi tercihini monroe dan yana kullanıyor. tam verim almak için amortisör takozlarını da değiştirmeyi unutmayın gerçi hala sağlamsa gerek yok ama değiştirilse iyi olur.
Antalyada orjinal Mando bulmak pek kolay değil malesef. KYB bazı yorumlarda sert diye eleştirilmiş. KYB alıp takarsam şuanki halinden sert olup at arabası gibi olmasından korkuyorum.
Kyb sert tır Monroe daha konfor odaklı ve yumusaktır Yaglı amortısorler gazlı amortısorlere gore daha yumusaktır Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
DJ marka buldum. Fiyatıda maysanda daha uygun adet fiyatı 175tl. Genellikle önerilmiş, onu almayı düşünüyorum.