Arkadaşlar merhaba 2005 Getz in için geri görüş kamerası takmak istiyorum. Fakat kameranın kablolarını içeriye nereden geçireceğini bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı
Ben taktırdım tabi usta yaptı arka stop lambasına bağlıyorlar elektriği ardından kapı eşiklerindeki plastik kapakların altından öne kadar taşımıştı
O konuda sıkıntı yok. Bu kamera plaka lambalarının oradaki çıtaya takılacak. Asıl sorun kameranın kablosu plaka lambalarının ordan nereden aracın içine girecek. Delik falan mı açılacak
Plaka lambalarının kablolarını takip edin onlar araç içine giriyordur muhakkak ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende Almayı Düşünüyorum fakat aklımda soru var siz taktıktan sonra deneyiminizi paylaşır mısınız? bildiğim kadarı ile aynalı oluyor ve arabanın orijinal aynasının üzerine tutturuluyor netten okuduğum kadari ile ayna aracın orijinal aynası kadar iyi değil deniliyor. deneyiminizi ve fotoğrafları paylaşır mısınız ?
Bagaj içindeki döşemenin altından kapı kenarına oradan da alttaki fitillerin altından ön tarafa kadar döşenebilir. İşin ehli değilsen hiç bulaşma bir oto teyipçi halleder.
Ben kendim taktim. Plaka ışık lambasını sökün. Altında delik var zaten kendi kabloları için. O delikten kamera kablosunu geçirin. Plaka ışığını tekrar takın. Kablodan dolayı yerine tam oturmuyor ama sıkıntı olmuyor.
Wireless bile olsa o kablo ordan geçecek Wirelessın tek avantajı bagaj içinden öne yani monitöre kablo gitmiyor. Yoksa kameranın elektriği için bagaj içine illaki kablo giriyor.
@erdoganates Daha önce @EmreFirat arkadaş park sensoru icin videolu bi anlatım yapmıştı. Kablo yürüme yollari aynıdır. Linkteki konuyu inceleyebilirsiniz. https://www.hyundaiclubtr.com/index.php?threads/38746/ LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi