Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz Çamurluk Ağızı

'Boya & Kaporta & Trim Sorun Ve Çözümleri' forumunda 34CEM34 tarafından 26 Şubat 2015 tarihinde açılan konu

1. 34CEM34

34CEM34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    zrc
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Arkadaşlar bilmem sizde farkettiniz mi, piyasada, internet sitelerinde, park halinde,trafikte gördüğüm getzlerin hemen hepsinin arka çamurluk ağızları ya ezik ya darbeli ya da sürtmeden dolayı çizik...Araçlarda mı bir problem var yoksa biz sürücülerde mi? yoksa sadece bir tesadüften ibaret mi çözemedim:)))

2. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Kucuk araba donerım dıyenler ve genelde bayan suruculerın elındekı getz ler.:)

D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

3. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    herkese ehliyet verdiler gerekli disipline sahip olmayana, psikolojisi bozuk olana, yön duyguları problemli olana, zihni motor becerisi gelişmemiş olana, haftada en az 3-4 akşam alkol alıp o şekilde araba sürmesi daha zevkli oluyor diyene herkese hepimize verdiler ehliyeti, sonra herkesin altına araba verdiler şirket aracı emanet araç babasından kaçırdığı araç ucuza kapattığı emniyetsiz eski araç pertten hayrına devlet yararına milli servet heba olmasın diye toplanmış araç.... herkese arabada verdiler,

Ben arabaya binip kemer takınca yanımdaki yolcuların yada dışarıdan bakanların gözleri faltaşı gibi açılıp acaba niye takıyorki bunu iki adım yol gidecek şehir içi gerekli miydi ya? diyenler var, arabaya binmeden hangi densiz yola sivri cisim bıraktı da benim lastiği patlattı yada hangi zır acemi dikkatsiz yaratık gelip sürttü kaportaya acaba varmı emniyeti tehlikeye atan bir durum alttan akan yağdır bilmemnedir diye lastiklere kaportaya bakarken sen çok pimpiriksin ohhoo ne olacak bas git direk diyen yerli dizi figüran tipi sürücüler insanlar var, takdir edenlerde var takdir edenler genelde büyük ticari araç sürücüleri ve yaşlı sürücüler, kişisel sürüş gelişimi için motorsporları disiplinli mevzulara girince ne ya yarış mı yapacan diye dalga geçen var,

sadece getz değil, benim burada sokakta çevrede piyasada ne kadar sağa sola park etmiş bırakılmış ve gezme olayı varya fabrika aracı şirket aracıyla gidilen günübirlik gezintiler işte o şekil gezmeye çıkmış birkaç araba varsa yanından geçerken dikkat ederim hepsinin sağı solu eğik yamuk ben bi ara bunu ciddi kafaya taktım bu insanlar adam gibi araba süremiyormu dedim, yollar yada otomobiller ne kadar gelişirse gelişsin bir defa kullanması gerektiği arabayı bile doğru seçemeyenler var, crafter ile balık yakalamaya gelen var ya:) tek kişi:) bin minibüse o kadar kötü birşey değil:) yada elindeki arabayı yanlış amaçlarda kullanıyor park yeri yok kaldırıma çıkıyor ondan sonra jantıdır lastiğidir ön takımına yazık. Ağzında cigara elinde telefon ayağında topuklu ayakkabı emniyet kemeri takmamış gidiyor vatandaş arabasıyla ooh, global trafik kurallarından levhasıdır dönüş kuralıdır şerit kuralıdır nereye park edilir nereye edilmez saymıyorum bile hiçbirine uyulmuyor kimse de denetlemiyor herkes radar varmı radar diye soruyor radar sanki cellat :) radar yoksa iyi radar varsa eyvah yalnız kaldık trafikte:), sonra kaza oluyor iyi canına birşey gelmiyorda kaporta göçüyor. Zaten yollar handikap ötesi durumda, hız kasisleri plastik dubalar sürekli daraltılan şehir içi yollar bunları değiştiremeyiz ama sürüş stilimizin esnek olması lazım. Bunu mıcırı var kar var yeni asfalt var sabah buz var belediyenin yeni yerleştirdiği kasis tümsek var yeni açılmış çukur var. Benim felsefemde yol ezberlenmez ezberlenen birşey değildir her gidildiğinde farklı bir yoldur o yol.

İki elle direksiyon tutunca, sürücü koltuğunda diken üstünde gibi oturunca, dar dönemeci açıktan alınca, direksiyonla çok oynayınca acemi şöför diyorlar, varsın ben acemi kalayım:) daha kimseye sürtmedim sürtmem, benim arabaya park halinde iken sürttüler ama, hiçbir zaman aldırış etmemezlik etmedim kapalı otoparkları tercih ettim ve garaj yaptırdım, kaporta göçüğü ile dolaşmak bizde ayıp sayılır, istiyorum ki bu ehliyet olayı vizeli olsun senede bir gidip tekrar sınava girip yenileyelim.

Getz gibi kısa dingil mesafeli şehiriçine optimize edilmiş küçük yapıda şasisi ve yan dikiz aynaları kocaman olup ön ve yan görüş mesafesinin genişliği pekçok rakibinde olmayan forkliftvari bir otomobilin marşpiyesini yada arka çamurluğunu sürtmek çoook uzaklardan tebrik edilmeyi gerektirir. Ta buradan tebrik etmek lazım o sürtenleri ki millet 520 bmw ile geziyor o yollarda.

SuperNova ve fatihsevim bunu beğendi.
  4. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    dikkatsiz şöför çok