Arkadaslar merhaba, Getz 1.6 cool buldum fakat alsam mi almasam mi cok dusunuyorum. 110.000 km de.. En az 4 sene binerim. Satarken cok fazla deger kaybedecegini ve tek kapi olmasindan en az 4.5 ayda satilacagini dusunuyorum. Sizden de fikir almak isterim? Saygilar
Getz alıp satarken zarar etme gibi bir düşünceniz olmasın. Tek kapı olmasından mütevellit belki satma eğriniz uzar yani o kadar. İstanbul'da işin ehli bir hyundai usta yada tercihen servise gösterip alın paşa paşa binin derim... nacizane @by_barbaros
Dipnot : Haaa getz işi yatar derseniz madem tek kapı şittirceksiniz , Hyundai coupe de öneririm ama satma eğriniz bayaaa uzar
Açıkçası özellikle getz istiyorum. Tek kapılar daha ucuz olduğundan tek kapıyada yönelmiş bulunmaktayım. 22ye alınan bir arabayı 20ye satabilsem sorun değil açıkçası. Ama satma süresi ne kadar sürer biraz düşündüren tarafı o.. Farklı düşündüğüm konu yok aslında Şu an coollar 22 civarında 4 kapılıların temizleri 27den başlamakta..
Aslına bakarsanız 2 lirayı zarar olarak görmüyorum.. 1.6 cool çok güzel bir araç aslında. Üzerinde elantra motoru var.. Sadece ön yargı var milletimizde.. Sayısı az olduğundan şu an benim gibi düşünüyor almak isteyenler.. Her malın bir alıcısı vardır mantığı var birde düşünceliyim
Son sahibi olursun denilen arabaları insanlar 2-3 günde de satabiliyorlar. Nasip bu işler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arabayı güzelce baktır. Pazarlığını yap içine sinerse al. Zaten 22.000 liralık arabayı 20.000 verince sıkıntı olmaz diyorsan sorun yok gibi. Çünkü bu senin arabayı satma niyetin olduğunu gösterir. İlana koyduğunda ilk arayana satarsın olur biter. Genelde (istisnalar hariç) satış süresinin uzaması 100 liranın hesabını yapmaktan olur.