arkadaslar herkese selam..lpg konusunda daha once acılan forumları okudum fakat hep havada kalmıs..o yuzden ben tekrar yeni bir baslık actım..bu yeni baslık altında guncel olarak özellikle getz icin lpg konusunda bildiklerimizi paylasalım lutfen.. benim merak ettigimözellikle getz icin hangi lpg sistemi iyidir, fiyatları nedir ve getzlerde lpg herhangi bir soruna neden oluyor mu ve son olarak da ruhsata işleme gibi masraflarla bu lpg olayı tamamiyle ne kadara mal oluyor? Düzenleyen : selçuk
en iyisi BRC diyorlar ama bence lpg'ye hiç girme..arabayı satıp dizel al..ben daha önceki aracım getz idi..lpg taktırdığıma pişman olup hemen çıkartmıştım..bir kere acayip çekişten düşürüyor lpg..sıralı sistem falan bence hikaye...motora yazık edersin
Memnun olanda var olmayanda, BRC'nin orjinalini bulursan taktırabilirsin bunun haricinde Zavoli ve Echotech'de pek şikayet alınmayan markalar, ruhsat masrafıda 400 - 450YTL arası tutuyor.
zavoli ve atiker kullanan var tanıdıklarım memnunlar 1600ytl 1200ytl işletme de coşkun hocamın dediği gibi sızdırmazlık vs 400 civarı atiker türk malı ve uygun rahat bi 10 kişi var kullanan tanıdığım memnunlar sorun yok
1.4 Getz'e garantisini bozdurmamak için BRC marka lpg taktırmak istiyorum. 2.000 lira BRC, 500 lira da ruhsat-sızdırmazlık vs. masrafı varmış. Fiyatlar doğru mudur? LPG kullanan herkes normal tank mı kullanıyor yoksa simit tipi tank kullanan var mı, varsa TüvTürk muayenede sorun yaratıyor mu? Bir de şu sıra 9 litre yakıyorum şehir içi, LPG takılınca kaç "litre" lpg tüketirim? Teşekkürler..
Fiyat olarak 1.500TL anahtar teslimi diye biliyorum, burada dikkat edilmesi gereken konu iyi bir firmaya taktırmak, tank konusunda kesin bir bilgim yok, tüketim olarakda LPG ortalama 2L - 3L daha fazla yakar.
ATİKER'in 30 itre kapasiteli en küçük tankını taktır,zaten 27 itre falan alıyor hem yer kaplamaz hemde şehiriçi veya şehirdışı 200-300 km arası yol yaparsın,artık her yerde lpg istasyonu var.simit tank bir dönemmuayenede sıkntı yarattı,yinede normal tank taktır derim.Birdearacın muayenesini yeni yaptırsan dahi lpg takınca tekrar muayeneye gireceksin onun için muayene bitimine yakın taktırırsan bir muayene ücreti karda olursun
ya arkadaşlar getze takmayın uzun yola giderken yedek lastiği almak durumundasınız bu durumdada bavulları kucağınızdamı götüreceksiniz? ayrıca brc servis fiyat 1500 tl+350 tl muayene v.s= 2,000 tl yi buluyormuş...amorti etmek için 20,000 km yapmak gerekiyor daha sonra kara geçiyorsun ayrıca sonradan takılanlar garantiyi bozuyor Düzenleyen : era06
GETZ gibi araçlara bence LPG uygun değil. Eğer yakıt sizin için sorun ise Era yada diğer Accent modellerinin LPG olanını düşünebilirsiniz.