Ruhsatlarda yazan Getz 1.3 gls HY KLM veya getz 1.3 gls HY AC kelimelerinin mutlaka bir açılımı vardır.Mesela ilkinde yazılı olan HY KLM herhalde kilimanın kısaltılmışıdır diye düşünüyorum. Ama HY AC ne anlama geliyor onu çok merak ediyorum. Bilen arkadaşlardan yorumlamalarını rica ediyorum. İyi pazarlar...
hy = hava yastığı ac yada klm = klima demek sygghttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley10.gif Düzenleyen : Serdar
belki konuyu hortlatmıs olacam ama bizim getz de HY KLM yazıyor ama çift hava yastıgıda var nasıl oluyo çözemedim
yani bunları canları istegine göre HY KLM veya HY ÇHY diye yazıyorlar ama her ikiside aynı özellikte oluyo galiba yanlış anlamadıysam
Cani istediklerine gore yazmazlar aracin ozelligine gore yazarlar aracinizda ne varsa odur cift hava yastigi ve klima varsa ÇHY AC veya ÇHY KLM tek hava yastigi ve klima varsa HY AC veya HY KLM yazar arabanizda ne ozellik varsa o GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hem direksiyonda airbag hemde torpido üzerinde airbag var ama sadece hy klm yazıyor ÇHY KLM yazması lazım bi yanlışlık var