Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era Modifiye Fikirleri

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Turan711 tarafından 21 Mart 2023 tarihinde açılan konu

Tags:
  1. Turan711

Turan711 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Abdullah Turan KOŞAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Merhabalar arkadaşlar, arabamı alalı 6 ay kadar oluyor. 2009 model 1.4 start paket gri renkli arabama ufak detaylar eklemek istiyorum. Çok abartılı olmayacak sadece orjinalliğini koruyarak daha şık gösterecek fikirlerinize açığım. Teşekkürler.

Vernaccent ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  2. MAERKEK

MAERKEK Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,128
    Ad Soyad:
    Mehmet Ali
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Sis farı ekle çok değişir görünüm

Silgi ve Vernaccent bunu beğendi.
  3. Vernaccent

Vernaccent Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    447
    Ad Soyad:
    Celal
    Yaşadığınız Şehir:
    -Türkiyede Yaşamıyorum
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    Bu konya bir bakın bence. Bu konudan anladığım şu. Era zamanla Türkiyede yaşlanmış ve bazı eski üstün parçalar yavaş yavaş araçta kullanılmamaya başlamış. 2005 Era kasa 2004 H100 kamyonete benziyor. Bu konunun sonuna kendi eklemelerimi yaptım. Çok küçük parçalar hakkında. Bagaj menteşesinde eski modellerde bir kapak var. O eklenebilir. Bir de emniyet kemeri cıvatasında olan kapak nere uyuyorsa bulunup eklenebilir. Kapı kolları, çıtalar, aynalar bazı modellerde gövde rengindeyse. Örnek alınıp aynısı yaptırılabilir. https://www.hyundaiclubtr.com/konu/kore-ueretim-yerli-ueretim-arasindaki-inanilmaz-farklar.49538/

MAERKEK bunu beğendi.
  4. kutsayulu

kutsayulu Kayıtlı Üye Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    167
    Ad Soyad:
    Kutsay ulu
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Araç Modeli:
    Yeni İ10 (2013-201X)
    Hocam parlak siyah ayna kapağı, logo hariç ön panjur(hatta tek çıtalı panjur bulabilirseniz o çok daha hoş bir görünüme sahip) ve gövde rengi kapı kolları aracı şık gösterebilir. Daha sonra ince ve sık kollu bir jant yapılabilir yine 16” civarı bir ebatla. Sis farları bu araca gerçekten hoş bir hava katıyor. İç aydınlatma grubunu ve bagaj plaka aydınlatmalarını beyaz lede çevirebilirsiniz bunlar da çok ufak dokunuşlar da olsa modern bir hava veriyor. Anteni rc anten denen koşa ama kalınca antene çevirebilirsiniz daha hoş gözüküyor. Güzel bir pasta-cila üzerine de orta yollu satın aldığınız bir seramik geçerseniz Işıl Işıl da olacaktır. Son olarak cam filmi, kesinlikle araca bir ağırlık katan hoş bir eklenti.

MAERKEK bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş