Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ERA BOYA ATMASI ( FOTOĞRAFLAR EKLENDİ )

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda krank tarafından 27 Ağustos 2010 tarihinde açılan konu

1. krank

krank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    2006 model 1.4 select kullanıyorum.Tatil dönüşü arka camın sağ yanındaki kıvrılma bölümünde 30 cm uzunluğunda 2-3 mm eninde şerit şeklinde boya atması farkettim.Boya pul pul dökülüyor ve ilerliyor.

Servise gittim,usta kaputta ve tavanda da kavlamalar olan araçlar olduğunu, benim şanslı olduğumu söyledi.Pazartesi gel şerit şeklinde boyarız dedi.

Boya garantisi 2 yıl mı? Bu tip atmalarda servisler ne yapıyor bilen var mı?

Düzenleyen : krank

2. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    boya 2 paslanma 6 yıl..ücreti ile boyarlar ama ilk defa duydum böyle birşeyi era larda..kullanılan boya 1. sınıf..marshall ın da ortağı olan asko nobel in sikken markalı boyası ile boyanıyor era lar..heleki ilk çıkan modellerde hiç olmamalı sonra parçalardan vs yürüttüler ama boyadan taviz verdiklerini sanmam.. arabanızı 6 ayda bir cilalayın

3. krank

krank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Aracımı hiç cilalamadım ama cila yada boya koruma yapılsada o bölümleri çok etkilemez.Sacın kıvrıldığı köşelerde sorun var.Fotoğrafını çekip ekleyeceğim.

4. afaydin33

afaydin33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; ">malesef aynı sorun bende de var.2008 Team ABS (Gece mavisi) aracımda ön kaportada minik taş vuruklarının olduğu yerlerde paslanmalar oluştu. 3-4 noktasında da boya atması var. Yıkamasını ve cilasını hiç eksik etmem. Bu kadar çabuk böyle sorunlar oluşması beni çok şaşırttı. Yardımlarınızı bekliyorumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif

Düzenleyen : afaydin33

5. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    fotoğraf eklerseniz sevinirim, merak ettim nasıl atmış öyle https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley24.gif

6. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    mutlaka önceden bir taş atığı vardır veya bir asit dökülmeside olabilir.bunun sonucundada boya atmasının veya dökülmesinin ilerlemesi normaldir.

Yani durduk yere hiç bir boya atmaz dökülmez....

bazı eralarda görüyorum Ön kabutta büyük bir taş atağı var ama adam umursamıyor,rötuş yapmıyor.Tabiki öyle bırakılırsa kavlamalar başlıyacaktır hatta suyu gördükçe paslanmada başlıyacaktır.

7. afaydin33

afaydin33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    en kısa zamanda yüklemeye çalışacam. Yorumlarınız için teşekkürler. Servisle irtibata geçip bilgileri paylaşırım.

8. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    nisan ve ekimde arabamı yıkattıktan sonra bir kova su alır elimle bezletekrar her yerini silerim..silerken taş vuruklarını görürüm ve rütüş yapar arkasından cilalarım.. en azından yılda 2 kere elinize bezi alıp arabanızı detaylı silerseniz kusurları görüp erken müdahele edebilirsiniz..
    Düzenleyen : mdx78

9. krank

krank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Benim aracımdaki boya atmasının bahsettiğiniz gibi taş izleriyle alakası yok.Arabamdaki taş izlerini zamanında rötuşlatıyorum dediğiniz gibi.

Fotoğraf çekip koyacağım.Kendiliğinden boya kavlamış altından astar gözüküyor.

10. josephsezer

josephsezer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende 2006 era style sahibiyim. aynen arkadaşın dediği gibi bende de hem arka cam hemde öncamın tavanla birleştiği yerde boya atmaları var. servise ilk gösterdiğimde resimlerini çektiler ve hyundai e göndereceklerini söylediler. lafta aracı yenisi ile değiştirebilirler dediler. ama o gün bu gün bir ses çıkmadı hala. sırf bu boya yüzünden markadan acayip soğudum. araç alacak arkadaşlarıma ve yakınlarıma hyundai den uzak durun diyorum. açıkcası ben pişman oldum bulaştığıma. neyse sizin de başınızı ağrıttım...

11. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    valla 100.000 km era kullandım inanın taş atağı dahi yoktu arabada bu sizin araçlarda fabrika hatası var demekki,hepsinin boyası böyle hatalı değil

12. afaydin33

afaydin33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla bende anlamadım. rötüşunu yıkamasını cilasını eksik etmedik ama bu kadar çabuk ve hızlı olmasına şaşırdım. Her taş atığına da rötuş yaparsak araba herhalde alacalı bulacalı bişey olacak artık Kardeşimde 2006 citroen var. ServisiAliminyum alaşımlı olduğu için paslanmacitroende olmaz dedi. Hyundayi daha 2 yıllık araba ???

13. krank

krank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Fotoğrafları ekledim.

Arka camın sağ kenarı burası.Atmaların olduğu kıvrım aracın tavanına oradanda ön direklere kadar devam ediyor.Atmalar şu anda sadece sağ arkada, yarın boyatacağım.

Benim aracımda yok sizinkiler hatalı mantığı çok komik.Bu araçların hepsi aynı bantlardan çıkıyor ve robotlar tarafından boyanıyor.Astar ve boya o kadar inceki buraya yazıyorum er ya da geç hepinizin başına gelecek benzeri boya sorunları.Benim aracımda ortaya çıkmasının nedeni aracımın 5. yılında olması.Biraz bekleyin bakalım.

Düzenleyen : krank

14. rüçhanabi

rüçhanabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    resimlere baktım bu macun kabarması gibi duruyor.ne biçim boya atması bu anlamadım.kenarları düzensiz ve kalın bir katman var.hayret.

15. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    İçim Cız Etti Vallah Geçmiş Olsun
    Sanırım Hyundai Nin Maliyet Politikası Nasıl Öyle Bir Atma Olur

16. gölge_23

gölge_23 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    cok gecmıs olsun . kımsenın basına gelmez ıns

17. afaydin33

afaydin33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım çok geçmiş olsun. benim ki bu kadar değil ama senin adına üzüldüm. Eminim hyundayi servisi de elinden gelenin en iyisini yapacaktır (!) Gerçi onlar sadece bakım yapıyodu unutmuşum.

18. afaydin33

afaydin33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    üzüldüğüm nokta sonuçta verdiğimiz para az buz değil kolay kazanılmıyor. Tamam biz de bakımın yapmalıyız kabul de sonuçta milyar dolarlık koskocaman bir şirket yaa

19. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    geçmiş olsun baya kötü olmuş https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif

20. krank

krank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Teşekkürler arkadaşlar. Fotoğrafı çok yakından çektiğim için biraz abartılı duruyor, aslında 3-4 mm eninde ve 30 cm uzunluğunda.

Servisin boyacısı açıkça "eraların boyaları dandik" dedi. Kaputta, tavanda ve bagaj kapağında atmalar olan arabalar da olduğunu söyledi.Umarım ilerlemez ve başka yerde çıkmaz.

Bu Sayfayı Paylaş