1.3 benzinli 2004 admirem var eksozdan su fışkıtırıyor sanki çeşmeye hortum baglanıp sıkıştrılmş gbi su fışkırtıyor araco 3000 ile 5000 devire getirdigimde ve o sırada yedek su deposnda suyu eksiltiyo yağ su karşması ve suya yağ karşması da yok eksozdan temiz su fışkırıyo ve devirdaimden radyötöre giden geniş boru (hortum ) basınç fazla sert hortum bilgisi olan varmı
2 tamirciye gösterdim motor saglıklı dediler bi süre benzinde bin su eksiltme yoksa lpg reğülatörü arzalıdır dedi ama eksoz u degiştirmiştim yakın zamanda ondan dedileer
egzoz değişince su mu eksilirmiş..... regülatörde kaçak varsa benzinde kullanmayla su karışmasını engelleyemezsiniz. sizin ustalar yarım motor yapmak istiyor anlaşılan.
eksozun içine su kacmş ve onu atyor diyolar o susturucu içindeki elyaflar su birikintisinden dolayı diyolar peki sizin görüşünüz ney aracın arzası
motor sorunsuz calışıyor herhangi bi tekleme yok yag da su su da yag yok yag cubgunda tahinleşmede yok
suyu normal calşmada eksitmiyor ama gaza bastgımzda devir saatini 4000 6000 yaptgmzda eksiltiyor ama hemen degil sonrasında eksiltiyor aynı orantıda degil az eksiltiyo
Normalde suyun içine gaz kaçar ( gaz sistemi daha basınçlı olduğu için ) , onu da genleşme deposundaki suyu koklayarak anlayabilirsiniz diye eskilerden kafamda bir bilgi var . Hem gaza su karışsa arabanın aksak çalışması lazım değil mi serdar bey ? Bence bu direk silindir kapak contası sorunu .
bugun 150 km yol yaptım aracta tekleme olmada klimayı da actım adana sıcagında gündüz haralete hiç sap ma olmadı yani 90 dereceyi gecmedi
Araba düz ve uzun yolda hararet yapmaz zaten kolay kolay, sen sıcak motorla 2 3 km yokuş bul dene bence. MSC sana sorunu söylemiş zaten. Onun üzerinde yoğunlaşın.
Siz bu şekilde aracı kullanmaya devam ederseniz, egsozdan çil çil para kokusu gelecek. Sorunun çözümüne dair sanayiye gidip de birşey yapmadan gelmekle araç düzelmeyecek. Mscnin fikrine itibar edin ve ordan sorunun çözümünü aramaya başlayın.