Merhaba ; Forumda arattım ama bulamadım.Aracım sogukken ilk çalıştırdıgımda direksiyonu hareket ettirdiğimde civvv---civvvv ses geliyor ön taraftan daha sonra araç ısınınca ses kayboluyor.Direksiyonda bir zorlama yok hersey normal ama o gelen ilk ses canımı sıkınıyor neden acaba?
dreksiyon pompasından geliyor arkadaşım sorun çıkaracak birşey deyil,hidrolikmi elektriklimi dreksiyonun
admire ise hidroliktir. büyük ihtimal direksiyon kayışı gevşek ayarlanması ya da değişmesi gerekiyor.
cherax aynı problem 97 elentrayla benim basıma geldi triger dahil tüm kayışları değistirdim usta müsvettesi vantilatör kayışını bi numara büyük takmış ısınana kadar ciyaklıyodu sonra kesiliyodu ... tekrar ona gotürmektense adam gibi bi ustaya götürdüm 20 lira verdim 1 numara küçük kayışla hallettiydim çok korkulacak bişey deil basit hemen git yaptırt geçmiş olsun
Cevaplar için teşekkür ederim. Admire 2006 model aracım sanırsam hidrolik direksiyon.Mustafa turk kardeşim aynen senin değin gibi ısınıncaya kadar geliyor ses ısındıktan sonra kesiliyor .bir başka deyişle araç ısınması biraz zaman alıyor ve o aralıkta araç ne kadar ısınırsa ses te o oranla azalıyor araç tam ısındı mı ses kalmıyor.motor kaptunu açtım tüm yag seviyelerine baktım herhangi bir eksilme yok.dediğiniz gibi gidip birde kayışlarını kontrol ettireyim.