Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Bu seferde hyundai bir hata yaptı

'Hyundai'den Şikayetler / Talepler / Teşekkürler' forumunda i20 elite tarafından 14 Şubat 2015 tarihinde açılan konu

1. i20 elite

i20 elite Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    58
    Ad Soyad:
    EMRE ZEYTUN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Bugün servis aradı ön konsol geldi dediler.Sevindim ama sevincim kursağımda kaldı.5 dk sonra aradılar.Parçayı yanlış yollamışlar şuan hyundai ile kavga ediyoruz dedi.Ben böyle amatörülük görmedim.Servis aracımızın şase nosunu önümde çekip yolladı.Adamlar kahverengi konsol yollayacakları yere beyaz i20 nin renskzi ön konsolunu yollamışlar.Şikayetvar.com a konu açtım şikayet yazdım.Serviste gönlümüzü almak içim paspas hediye etcekmiş.Of allahım of.

2. ottoman35

ottoman35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    73
    Ad Soyad:
    Mustafa E.
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Aynı sorunu ben yaşadım, çarşamba günü arabamın ön camının geldiğini bildirdiler, perşembe gittim taktırmaya (İzmirden manisaya) kutuyu bi açtık ki cam aynı değil, hyundai ile görüştüler ve Hyundai de barkod sistemi değişmiş, ürünün yanlış gelmesinin nedeni buymuş, yenisi için tekrar randevu verdiler ve yazıyı okurken aradılar :) saat 1 de gidip alıcam arabayı.

i20 elite bunu beğendi.
  3. i20 elite

i20 elite Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    58
    Ad Soyad:
    EMRE ZEYTUN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Hocam barkodu anladımda ulan ürettiğiniz arabanın konsol renginide mi bilmiyorsunuz.Sen kaç gün bekledin tekrar olarak.Ben 3 hafta beklemiştim.Umarım yine bekletmezler bu kadar aptal herifler.Bir daha hyundai alanın neysee

4. abdullah3471

abdullah3471 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    abdullah demir
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Seninki Pireye kızıp yorgan yakmak bütün servislerde böyle hata olabilir 1 kişinin veya 1 servusn yaptığı hatayı koca bir firmaya mal etmek bence çok yanlış

5. i20 elite

i20 elite Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    58
    Ad Soyad:
    EMRE ZEYTUN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Bence mesajı bir daha oku.Aracın şase nosunu gözümün önünde yolladı servis fabrikaya.Servisin suçu ne.Hadi barkodu geçtim.Bugün yolda geçen birine sor kaşmir kahvenin iç döşemesinin kahverengi olduğunu söyler yahu

6. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Keşke olmasa ama oluyor böyle hatalar. Gördüğüm kadarıyla onlarda mahçup olmuşlar ve paspas hediye etmişler.

i20 elite bunu beğendi.
  7. i20 elite

i20 elite Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    58
    Ad Soyad:
    EMRE ZEYTUN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Servisi geçtim zaten onlar ayrı bir olay.Şase numarasından nasıl yanlış gönderim yapıyorlar akıl alcak iş değil.

8. i20 elite

i20 elite Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    58
    Ad Soyad:
    EMRE ZEYTUN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Şase numarasını silin gitsin ozaman hiç koymayın arabanın orasına burasına.Polisler bile şase nodan aracın rengini biliyor yahu.İnsanı sinir ettiler yine.

9. ottoman35

ottoman35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    73
    Ad Soyad:
    Mustafa E.
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    İlk cam siparişi verdiğimde aşağı yukarı 2 hafta bekledim, perşembe günü cam geldi diye gittim baktık yanlış, garanti uzmanı onur bey yardımcı oldu saolsun ve perşembe sipariş ettiler, cuma yani dün gelmiş, bende beklememek için dün tekrar götürdüm arabayı bıraktım, dün camı takcaklardı ancak camcı gelmemiş bugün takcaklarmış, bizim iş de çocuk oyuncağına döndü. Ayrıca barkod hatasından dolayı ambalajlama yanlış yapılıyor fabrikada, yani fabrika elbette aracınızın döşemesinin rengini biliyor ve ona göre sizin ürününüzü gönderdikleri kutunun içindeki ürün farklı :) Sorun da o zaten...

i20 elite bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş