selam arkadaşlar ben 2009 hyundai accent era aldım ve buna kendim avgo 1100 mltimedya bagladım herşeyiyle güzel ama geri vites kamerası otomatik aktif olmuyor neden acaba birde dreksion kumandası çalışmıyor multi medyadan çıkan kabloyu buldum ama bugün araç tan çıkan kabloyu bulup birleştircem bakalım çalışacakmı
Teybin arkasına bakın bir tane geri vites tetiklemesi olması lazım kitabında yazar zaten back rear gibilerinden
serkan hocam sayende geri viteside hallettim kabloyu buldum geri vites + ucuna monta ettim ve halloldu
hocam birşey daha sorsam bu aracın kapılarını kilitledigimde camlar otomatik olarak kapanması gerekmiyormu bu özellik varmı aracta
Erada öyle bir özellik yok cam kaldırma modülü takarsanız kapıları kilitlediğinizde camlar kapanır. Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
evet hocam ben ara uzatma kaplosunda iki kafasında da kırmızı kablo vardı ben onu dikkate almamıştım tetikleyicinin kablosu imiş ögrenmiş olduk
birde bu drenc dedigin şey olmasa ne olur ben kablo ile bagladım tuşları tanıttım ve sorunsuz çalışıyor
Merhaba,bende çorumluyum ve çorumda oturuyorum.Navigasyonlu teyp düşünüyorum.avgo 1100 den menmunmusunuz.çerçeve mi taktınız.resmini çekebilir misiniz acaba?
Hayırlı olsun. Bende cihazı aldım ancak herşey güzel direksiyon olayını halledemedia hocam nasıl bir yol izlememiz gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?