selam arkadaşlar aracımın torpidosunu komple boyamak istiyorum kendim yapabilir miyim yada iyi yapabilen bir yer varmı İst.da kapı döşemelerini deri yapıcam geri kalan her yer boyanacak birde tavanı deri kaplama istiyorum bezle her yer rahatça silinsin diye
Abi deri işi çok pahalıya patlar boyayida dikkatli yaptırman lazım cunki çatlama felan yapar değiştir bence goguslugu eskidiyse HTC One cihazımdan gönderildi
Bir kere ön göğüs boya işi olmaz el becerin var ise gögüsü sökmeden veya sökerek deri veya benzeri bir sey yapılması gerek tavan içinde deri olmasını neden istiyorsun
tavanı silinmesi kolay olsun diye istiyorum ön göğsü de çizikler var bide gri renk torpido hiç hoşuma gitmiyo
merhaba, plasti dip torpido boyama diye bir sistem var , bunu kesinlikle tavsiye ediyorum . hemde istemediğiniz zaman çıkarabilme imkanınız mevcutt. Ben manavgattayken yaptıracaktım. Malesef tayin dolayısıyla gittim. Ama yaptıran bir arkadaşım vardı peugeut marka otomobiline , içi çok güzel olmuştu çok beğendim , bizimkilerede kırmızı tonlarda , taba rengi muhteşem gider zannımca
Arkadaşlar plasti dip denilen malzemeyi kullanan biri olarak tavsiye etmiyorum.İzmirde 4 kutu sipariş edip pejo 307 aracimin torpidosunu kaplamak istedim fakat sonuç husran verdiğim 140 TL çöpe gitti en ufak tırnak vs temasında yirtiliyor sanki aracın torpidosunu tül ile kaplamissin gibi oluyor yanı şahsen ben memnun kalmasın tecrübe ile sınırlıdır
plasti dip inde sahteleri var dikkat etmek gerekir. airbag leri patlamış araçların torpidosunu boyarlar,ama o boya nedir bilmem.plasti dip olmadıgı kesin.ben süet kaplatmayı çok isterdim ama oda zamanla güneşte soluyor.
komple mi kaplattınız torpidoyu ? bizimkisinde sadece teyp kısmı olan kaplıydı. Birde ne biliyim sağlam gözüküyordu yani yırtılcak ayrılcak gibi gözükmüyordu.
Pilasti dip beş para etmez motor kapladik ayna kapladik araba kapladik sadece motora 700 lira para verdik ama atıyor benzin deyince iz yapıyor HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet torpidoyu soktum ve komple 1. Kat 2. Kat ve 3. Kat şeklinde boyadım .birde şunu belirtelim eğer torpidonuzda yırtık çatlak vb hasarlar var ise üzeri plasti dip ile kaplansa bile belli oluyor bilginiz olsun
Bana sorarsanız illada biyerleri boyayacagim diyorsanız sert plastik kısımlardan bahsediyorum ,öncelik ile su simparasi ile güzelce sulu bir şekilde zimparalayin ve istediğiniz renge en az 1. Kat boya 2. Kat boya 3.kat boya ve 1. Kat vernik 2. Kat vernik şeklinde boyayin .vernik ufak tefek cisimlerin boyadaginiz malzemenin cizilmesini önler ve daha parlak veya mat ( seçtiğiniz boya ve vernige bağlı) görünüm sağlar.daha önce ilk arabada 206 da bağzı bölgelerinde uygulamistim sonuç harika
ya sanayinin karşısında , iki sokak altında emek mahallesinde bir modifiyeci adam. zaten kime sorsan gösterirlerde, ben dükkan ismini bilmiyorum .
arkadaşlar admirelerde airbag kısmında zamanla boya atması oluyor ve kötü bi görünüm ortaya çıkıyor. plasti dip le sorun çözülebilir mi? uyum sağlayacak renk bulunabilir mi?