Arkadaşlar, 2010 model Era 1.4 sahibiyim. Aracımın arka amortisörleri garantiden değişti fakat ses kesilmedi. Aracın arka amortisörlerini yağlıyorlarmış bunu da anlamadım. Ses geçici kesiliyor sonra tekrar oluyordu. Daha sonra 4 amortisörü de orijinal mando ile değiştirdim. Yine ses kesilmedi. Dikkat ettim yağmurlu havalarda ses de azalma oluyor. Beni düşündüren ise acaba sorun amortisör takozlarındamı. Çünkü yağlayınca ve ıslanınca geçici süre ses kesiliyor. Amortisör takozlarını değiştirip te sestedüzelme yaşayanvarmı acaba?
merhaba öncelikle kendimi tanıtayım benimde 2010 model accent eram var 1,4 team ben 3,5 cm yay koydum ve o yaylarıda presslettim ve amortisör sesi kesildi...
Nerede yaptırdınız acaba? Telefon varmıdır. Bu arada araçta yere yakınlaşma oldumu? Bununla beraber diğer takozdur burçlardır bunları kontrol ettirdinizmi? Yoksa sadece yaylar işi bitirdimi? Birde maliyet ne oldu acaba?
3.5 yay taksan 200 300 oraya ivir zivr derken 500 gidecek degecekmi . 1 kurusu degmez bence . piyasadaki suspansiyonu yol tutusu en dandik arabayi gttk buldk adi da ERA ..98 -99 model arabalara biniyorm bazen kaymak gb ses yok bsy yok . bizimki rezillk. (kisisel yorum)
Bir daha araç alırsam biraz düşük model olsun ama kaliteli bir araç olsun. Geçen gün Peugeot 406 ya bindim 98 model inanın bizim eralara 10 basar tık yok arabada her konuda.
Ben kalkıp 98 model araba alacam demiyorum. Örnek verdim bu model arabada tık yok diye. Tabi imkan meselesi, ama benim kişisel tercihim sıfırını alamazsam 2006-2007 modelden aşağısını almam kaliteli bir araç için.
Parası olan alman alsın sessiz kullansın. Parası olan fransız alsın sessiz kullansın. Parası olan italyan alsın sessiz kullansın. Parası olmayan hyundai alıyo işte, seslerimizle mutluyuz
arkadaslar 2000 model 1.5 yumurta kasa ya bindm gecen arkadasin o kadar guzelki hayran kaldim ya gidisi olsun. ses yok soluk yok cukurlarda felan hic tik bile yok...yaz geliyor hayrli bi kismet ciksn satacgm aninda era mi .