merhaba arkadaşlar ilk sorum erada aküden amfiye elktrik kablosunu ön konsolun neresinden geçirebilirim.bugun baya bi baktım yer bulamadım.elektrikçiye gidip para vermek istemiyorum. 2.sorumda bass almak istiyorum küçük bagajı işgal etmeyecek ama alt frekans seslerini dolduracak pioneer teyp ve eranın orj. hoparlörlerini kullanacagım. kafamda 2 model var fikir verebilirseniz sevinirim. alpine sbg-844br 2el buldum temiz 150 lira Alpine - Subwooferları (Kutulu) - SBG-844BR jbl gto 804 Minik ama purofesyonel JBL GTO 804 20cm 200RMS SUBWOOFER k öde - Subwoofer Hoparlör İlanları sahibinden.com'da - 115166358 alpine daha ağır basıyo sesi tatmin edermi bilmiyorum. ama alpine 125 watt rms jbl 200 watt rms cevaplayan arkadaşlara tesekkur ederım.
Amfinin güç kablosunu fren pedalının üzerine bakarsan siyah bir kapak göreceksin üst ve altında birer adet somun var lokma yardımı ile sökersen arkasından lastik tapa var tapayı delme ama ortası delik zaten oradan çıkarabilirsin
Birde bu arada jbl 804 bassı bende kullanıyorum küçük kendi yapımım kabinle bence çok iyi ama dışarı fazla ses vermiyor ama arabanın içinde çok güzel ses veriyor bence güzel yani artı orjinal üniteyi kullanacaksan decek çevirici alcaksın arka sağ yada sol hoparlörden artı eksi alıp decek çeviriciye gireceksin ha bu arada deck çevirici tetiklemeli olursa iyi olur teybi açınca otomatik olarak amfiyi açacak yada teybin arkasında ki pembe kablodan tetik alman gerekecek Jbl e hepsiburadadan bak 129 lira gibi birşeydi
Alpine sorunsuz ise her zaman jbl den iyi olacaktır. Test edip öyle almanızda fayda var Send for iPhone Five iOS7
arkadaşım hangi amfi ile besleyeceğini belirtmemişsin ama jbl kabinsiz görünüyor sonradan kabin al tak uydur derken çok külfetli olur tavsiyem alpine olur. bende bu aralar kendim bir bas kabini yapacağım üstünde 4 ya da 5 adet 13 cm bas ve üstüne bir adet 16 cm bas koyacağım küçük ama etkili birşey olacağı düşüncesindeyim yurt dışından küçük bir amfi gelecek önümüzdeki sınavlardan sonra tamamlamış olurum herhalde bitince buradan paylaşırım
amfim bu PİONEER GMX-904 model olarak eski ama iş görecektir diye düşünüyorum.alpine 125 watt rms sonucta her türlü kaldırır herhalde senin projede sağlam duruyor bitirince paylaşırsın görelim bizde
era da amfi kablosunun nerden geçecegini öğrendim. direksiyon milinin sol tarafında plastik kapak var grup kablo çıkışı.o kapagı söktukten sonra elektrik kablosunu diğer kabloların yanından itin diğer taraftan çıktıgını göreceksiniz.basit ama etkili
tabi paylaşırım ne demek onca şey yazmışım ama sana o siyah kapağı söylemeyi unutmuşum kusura kalma hatta benimkinin bir vidasını düşürmüşler bir vida ayarlayıp takacağım benim düşündüğüm daha portatif bir sistem olacak basit ama işlevsel düşünüyorum hayırlısı diyelim
Merhaba, debriyajın altından kaputun soluna doğru bir delik var. Ordan geçirip sigortası ile birlikte aküye takabilirsin. Teybi sökmenede gerek yok çeviri deck ile amfiye arka oval kolonlardan güç alabilirsin. Selamlar.