arkadaşlar üniversite dolayısıyla bu gece yola çıkıyorum.araba otoparkta 2 ay boyunca yerinden oynamıyacak.arkadaşım kutup başını sökmemin iyi olacağını söyledi.sizce sökmeliyim?
arkadaşlar bilen yok mu?https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif
kutup başını da sökebilirsin ama bu seferde alarm devre dışı kalır. ayrıca aracın 2 ay boyunca yerinde kalacaksa lastiklerede 40 psi hava vurmanı tavsiye ederim. kullanacağın zaman normale döndürürsün.
Dokunmamakta fayda var. Akün bitse dahi ki bitmez ! bir akü ile iş çözülür. Lastik havalarına dikkat 40-45 arası yükseltebililirsin.( 50 ye çıkma!!) Aksi durumda iz yapıyor.
sökme bence.. beyinli araçlarda akü sökülmüyo. biz 2001 polonun aküsünü değiştirdik başımıza gelmeyen kalmadı abs den tut herşey