Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Admireye Pioneer DEH 2320UB oto teyp montajı yardı

'Ses ve Görüntü Sistemleri' forumunda ercan19_34 tarafından 21 Eylül 2011 tarihinde açılan konu

1. ercan19_34

ercan19_34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Üstadlar merhaba.

Yeni bir Pioneer deh2320ub teyp aldım ve ben bunu admire 2004 model arabama takmak istiyorum.Üzerinde şuan orjinal teypi var onu çıkarıp yerine yeni aldığım Pioneeri takmak istiyorum montajı kendim yapacağım
    sizden bu konu hakkında yardım rica ediyorum ve bir kaç sorum olacak cevap veren üstadlara ve yardımcı olan arkadaşara şimdiden sonsuz teşekkürler.
    yeni aldığım pioneer ile orjinal teypin soketleri veya bağlantı abaratları aynımı bu konuda sıkıntı yaşarmıyım.
    birde ön konsolu sökeceğim biraz araştırdım ve yapabileceğimi umuyorum üç tel varmış onları kurtarınca sökülüyormuş bo konudada detaylı bilgi veren olursa çok memmun olurum.
    son olarak teyp montajı ve ön konsol sökülmesi konusunda her türlü bilgiye ihtiyacım olacak ilk defa yapacağım sizlerinde yardımı ile bu işi başaracağım inşallah hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim simdiden.

saygılar.

2. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Konsol sökme konusu
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=29776

Ben jvc taktırdım, soketleri muhtemelen uymaz üzerindeki teybin markası farklı olduğu için. Taktırırken ekstra bir soket bağladı elektrikçi, ilerde teybi çıkartırsam orjinal sokete hiç zarar vermeden kolayca yerine takabileceğim. Tavsiye ederim.

3. ercan19_34

ercan19_34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    pioneerın kutusunda bağlantı kablosu var ara bağlantı için kutudan çıkan kablo ile bağlantı olmazmı kutuda bağlantı kablosu var.
    ayrıca konsol sökümü konusundaki link için teşekkürler ayrıca bu konuda takılırsan sizden gene yardım rica ederim teşekkürler.
    birde bu havalandırma kablolarını açıp kapamadüğmesinin üzerinden sökülmüyormu neden diğer yerlerden kurtarıyoruz direk düğme üzerinden kurtarsak olmazmı teşekkürler.
    Düzenleyen : ercan19_34

4. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    abi ön konsolu sökerken dikkatli ol tırnaklar kırılırsa hiç bi yerde tırnak yok başıma geldi ordan biliyorum anca servisden bulursunuz bulabilirseniz

5. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Ön düğmelerin sökülmesi için de konsolun sökülmesi gerekiyor bildiğim kadarı ile, teller arkadan tutuyor olmalı düğmelerin olduğu mekanizmayı. Hani düğmeyi sökmek gerekse bile yine bu şekilde telleri sökmek gerektiğini düşünüyorum.

6. ercan19_34

ercan19_34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çok teşekkürler bilgiler için kendim deneyeceğim olursa güzel olur olmazsa bir oto elektrikciye gideriz artık kolay gelsin.

7. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    öndeki düğmelerden kurtarılamadığı için arkadan sökmek gerekiyor zaten. yani linkteki gibi arkadan tel bağlantılarını çıkartmanız şart.
    orjinal soketi kesmeden, girişe yakın yerden kabloyu sıyırarak buraya bağlantıları yapabilirsiniz. ama düzgün bağlamanız ve düzgün bantlamanız şart. yoksa 6 ayda bağlantılarda temassızlık başlar.

8. ercan19_34

ercan19_34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler hafta sonu ön konsolu söktün sonra orjinal teypide söktüm ama soketler uymadı bende oto elektrikciye gittim arayüz sokti varmı diye dükkanda bir sürü soket vardı ama benim arabanım soketine hiç biri uymadı çünkü arabadaki soket direk type giriyordu bende kabloları kestirip o şekilde bağlantı yaptırdım gene ilerde eski teypi takmak istersem kabloları tekrar ekleyip takabiliyorum herkese kolay gelsin.
    bu arada yeni pioneer teypimle orjinal hopörlerler kendine geldi sanki ses gerçekten çok iyi orjinal teypimde böyle ses yoktu gerçekten mükemmel pioneer kalitesi ..

9. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    kolonlarıda değiştirirseniz asıl ses değişikliği o zaman oluyo :) şimdide güzelleşmişdir ama pioneerin kolonlarınıda alırsanız çok berrak bi sesi var

10. rundll32

rundll32 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    192
    Ad Soyad:
    OnuR
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Honda
    peki bu orjinal teyp soketinin bir şeması varmı internetten arıyorum ama bulamadım.

11. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Yada benim gibi gömme montaj :))
    [​IMG][​IMG][​IMG]

12. happyyoung

happyyoung Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    mehmet koray
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    arkadaşım ben söktüm anlatayım ilk baş kola koyma yerini açıyorsun 2 tane vide var onları sök sonra sonra fan düğmesini sıcalık düğmesini yüzne ayağına dügmesini:RpS_lol:sök sonra alttaki havalandırma düğmesi içeriye hava girsin girmesi diye ayarladığımı düğme çektinmi hepsi gelir sonra ince tornavida ile yanlarda tırnakları açtır dikkat et ama sonrakonsol biraz kendine gelir sonra takılır direksiyonun altına geç 2 tane tel var onları çıkart onları çıkartmasınıda anlatayım çok tırmaladım ama kolaymış telin içine girdiği plastiğin üstünde ufak tırnaklar var tırnagı bastır teli çek birde torpido gözünün arkasında o telde var aynı şekilde onuda çıkart sonra konsol geliyor ondan sonra arkadaki soketleri çıkart başka bişey yok

13. gogo17

gogo17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,669
    Ad Soyad:
    İlkay
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    arkadaşlar konuyu hortlatıcam ama benim aldığımda aracımın orjinal teybi yerine başka bir teyp vardı ve teyp çercevenin üstüne kızakla monte edilmişti bende yeni teybi o şekil monte ettim teyp gözüme çok çirkin görünüyor orjinal teyp olmadığı için montaj ayaklarıda yok acaba şuanki teybe saçtan bir ayaka uydurup çerçevenin altına gömebilirmiyim teybi ?

14. Suatt35

Suatt35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    85
    Ad Soyad:
    Suat Yürük
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    ayak uydurup eskisi gibi takmak çok zor benim navitech vardı çok dışarda kalıyodu şimdi pioneer var hiç sırıtmıyor :) orjinal teybin ayakları duruyor bende teybin üstünde de yerler var ama tam karşılamıyo..

15. gogo17

gogo17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,669
    Ad Soyad:
    İlkay
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    benim tepyte navitech sizin pıonner teyp kızaklamı tam oturuyor ?

16. Suatt35

Suatt35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    85
    Ad Soyad:
    Suat Yürük
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    hayır çerçevenin üstünden soktum sökmeden oldu sadece araya küçük bi parça kağıt sıkıştırdım geri geliyodu araba sallandıkça o kadar yarın fotosunu atarım istersen

Bu Sayfayı Paylaş