Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Admire 1.5 Crdi Beyaz Duman

'Arıza Tespit Bölümü' forumunda MuHaMmed41 tarafından 15 Ocak 2025 tarihinde açılan konu

1. MuHaMmed41

MuHaMmed41 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Muhammed şahin
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    herkese merhaba aracı 6 ay önce aldım bir ay sonra beyaz duman çıkmaya başladı birkaç ustaya götürdüm motor sağlam sorun turboda dendi turbocuya gittim söküldü ve turbomun sağlam olduğunu balans ayarının yüksek olduğunu ve ayar yapılıp geri takıldığını söyledi daha sonra beyaz duman daha yoğun çıkmaya başladı sürekli hareket halindeyken dumanı kesiyor ancak dur kalklarda veya yavaşlayıp gaza yüklendiğimde yoğun beyaz duman geliyor daha sonra başka turbocuya gittim turbo patlak denildi revize edildi ancak duman sorunumu çözmedi su eksiltme yok kimse çözemiyor. Birde turbo balansı yüksekken araç daha atikti 3 silindirlerin balans ayarı farklı mı oluyor bu balans ayarından sonra duman yoğunlaşmıştı çünkü.
    araçta yağ eksiltme var ancak yağ kaçağı da mevcut yarın yağ kaçağını tamir ettiricem
    -turbo ayarları yapıldı revize edildi
    -su eksiltme yok
    -yağ eksiltiyor ancak yağ kaçağıda olduğu için birşey diyemiyorum
    -egr valfi iptal edildi dumandan dolayı
    -aracı 5-10 dk kullandıktan sonra duman kesiliyor ancak ışıklarda durunca bazen atıyor bazen atmıyor
    -bakımları zamanında yapıldı filtreler vee yağ değişimi yapıldı 10-40 yağ kullanıyorum

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,807
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  3. MuHaMmed41

MuHaMmed41 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Muhammed şahin
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    evet garip bir kokusu var geri viteste mazot kokusu da geliyor ustalar yağ dumanı dediler

Bu Sayfayı Paylaş